• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.02.2017

09:12

ZAŠTO JE DŽEJ LO OPET SAMA? Dženifer ostavila dečka, jer nema vremena za njega!

Showbiz

ZAŠTO JE DŽEJ LO OPET SAMA? Dženifer ostavila dečka, jer nema vremena za njega!

Podeli vest

Pevačica i reper odlučili su da stave tačku na ljubavnu romansu posle samo dva meseca veze

 

Nakon dvomesečne romanse, slavna pevačica Dženifer Lopez i reper Drejk, odlučili su da se rastanu.

Kao razlog njihovog razlaza, američki tabloidi navode razdvojenost, koja teško pada oboma.

- Njoj se Drejk baš dopada. Jednostavno su prezauzeti, pa je romansa počela da bledi. Ona je mama sa prebukiranim rasporedom, dok je on trenutno na turneji po Evropi. Ko zna šta će se dogoditi u budućnosti kada budu oboje imali više vremena - rekao je izvor blizak pevačici.

Osim toga, nekadašnji par se rastao u prijateljskom duhu.

- Džej Lo i Drejk i dalje razgovaraju, tako da je važno da ljudi znaju da nikako nisu ljuti jedno na drugi i da nije došlo do incidenta među njima. Jednostavno nije dobro vreme za njihovu vezu sada - dodao je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija