• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro

22.05.2017

12:20

PRIJATELJ MAJKLA DŽEKSONA: On je imao strah od seksa, a za sve je kriva MADONA jer se skinula GOLA!

Showbiz

PRIJATELJ MAJKLA DŽEKSONA: On je imao strah od seksa, a za sve je kriva MADONA jer se skinula GOLA!

Podeli vest

Prijatelj Majkla Džeksona u nedavnom intervjuu otkrio je da se kralj popa grozio seksa iz više razloga, a jedan od njih je svakako bila i Madona

U braku sa Debi Rou pevač je dobio dvoje dece, Paris i Majkla Džeksona Juniora, a kasnije mu je surogat majka rodila Princa Majkla Džeksona.

Njegov prijatelj ispirčao je da je Majkl imao strah od seksa.

 - Imao je strah od samog čina seksa. Jednom je ušao u sobu, a Madona ga je dočekala potpuno gola u krevetu. Vrištao je i na kraju pobegao -  tvrdi Lester.

Mark Lester tvrdi da je biološki otac Paris Džekson, ćerke pokojnog pevača, kao i da je prijatelju donirao spermu jer je želeo da postane otac. 

(FOTO/VIDEO) OD SEKS BOMBE OSTADOŠE SILIKONI! Pamela na crvenom tepihu izgledom zaprepasitla javnost i fanove!

 - Samo sam želeo da pomognem prijatelju. Imao je problem dsa količinom sperme, kao i sa činom seksa uopšte - rekao je Lester.

Madona je nedavno u jednoj TV emisiji otkrila da se strasno ljubila sa Džeksonom iako nisu bili u vezi.

 - Stalno sam mu se nabacivala. Jednom sam mu dala čašu vina da se opusti pa sam ga poljubila - ispričala je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Nije njega interesovala Madona, njega su interesovala deca. Roditelji su mu, njemu sredovecnom coveku, dovodili svoju decu da bi se on "igrao" a poneki ga posle ucenjivali. Tregedija je u tome sto ga niko od prijatelja I poznanika ne osudjuje verovatno zato sto im je citavo drustvo izopaceno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija