• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.G.-A.M.

08.06.2017

19:45

RAT SE NASTAVLJA! KARLEUŠI BLOKIRALI RAČUN ZBOG CECE! Pevačica ne želi da izmiri svoje obaveze prema folkerki!

Showbiz

RAT SE NASTAVLJA! KARLEUŠI BLOKIRALI RAČUN ZBOG CECE! Pevačica ne želi da izmiri svoje obaveze prema folkerki!

Podeli vest

Sudski izvršitelji pokušavaju od Jelene Karleuše da naplate 80.000 dinara, jer je taj novac, po odluci Apelacionog suda, još pre godinu dana trebalo da isplati Svetlani Ražnatović zbog nanošenja duševnog bola

Sudski izvršitelji blokirali su sve račune Jelene Karleuše zato što duguje novac Ceci Ražnatović! Pop pevačica je još pre godinu dana po presudi Apelacionog suda trebalo da isplati 80.000 dinara folkerki i da plati sudske troškove u iznosu od 113.000 dinara. Jelena je osuđena zato što je vređala Ražnatovićevu i njenu porodicu, međutim ona je odbila da plati kaznu.

NAJVEĆI ESTRADNI RAT! CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! JK: Tek ću da ti je*em majku!

- Da platim Nanogici dva soma evra zbog "klevete" da je kriminalac? Zar nije za tu "laž" tražila milion evra? Od mene može da dobije cigare za samicu. Nanogica može da krade od naroda, ali će od mene dobiti ku*ac. Da ne bude zabune, kad kažem NANOGICA mislim na Svetlanu Ražnatović. Čisto zbog suda da pojasnim - napisala je svojevremeno JK na Tviteru.

Da platim Nanogici zbog "klevete" da je kriminalac? Od mene može da dobije cigare za samicu
Jelena Karleuša

S obzirom na to da do danas nije izmirila svoje obaveze, izvršitelji su morali da joj blokiraju račune. Saznanja Informera potvrdio je i Cecin Advokat Miša Petrovski.

- To je redovni postupak izvršenja sudskih odluka u pogledu naplate potraživanja. Postoji rešenje i zaključak sudskog izvršitelja Mirjane Dimitrijević u Beogradu, gde je stavljena blokada na Karleušine račune - kaže Petrovski za Informer i dodaje da nije upućen da li je Jelena imala novac na računu i da li su izvršitelji uspeli da naplate dug:

Pobegla sa porodicom u Dubai

Jelena je sa suprugom Duškom i ćerkama Nikom i Atinom otišla u Dubai. Pevačica se očigledno nije mnogo potresla što joj je račun blokiran, već se sa porodicom baškari u bazenu i na plaži.

- Nije još poznato da li će se na taj način izvršiti naplata. Ukoliko na računu ne bude bilo sredstava, izvršitelj će odlučiti da li će pleniti pokretne stvari. Jelena je trebalo novac da isplati još 2016. godine, 15 dana po pravosnažnosti presude, koja je doneta u drugoj polovini prethodne godine, što znači da ona skoro godinu dana nije isplatila dug - objašnjava advokat Cece Ražnatović.

Ceca nije želela da komentariše ništa u vezi s ovim slučajem:
- Tim slučajem se bave moji advokati. Ja sam rekla da ću sav taj novac dati u humanitarne svrhe- rekla je kratko pevačica.

Kad smo pozvali Jelenu Karleušu za komentar, odbila je da da izjavu za Informer. Ako se bude držala onoga što je ranije izjavljivala, dobrovoljno neće isplatiti novac koji duguje. Rat između pevačica će se, međutim, sigurno nastaviti.

CECA TUŽI KARLEUŠU! Nova faza TOTALNOG ESTRADNOG RATA dobija epilog na sudu!

Izvršitelji joj već plenili imovinu

Jelena Karleuša je već poznata po tome da ne isplaćuje dugove kada izgubi na sudu. Nju je Dijana Janković tužila zbog povrede ugleda i časti, jer ju je JK ismevala.
Zbog toga što se oglušila na odluku suda, Karleušu su krajem prošle godine posetili izvršitelji u njenom domu u Lisičjem Potoku. Pevačica je izašla iz stana pre nego što su stigli, jer nije mogla da gleda šta se dešava. Vratila se oko sat vremena kasnije, kada su izvršitelji završili posao.



 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maxmen

pre 6 godina

Obadve su ista sorta,tkz.srpska~estrâda,samo jedna seljanka a druga malogradjanka.

Igor

pre 6 godina

Ova besnulja ima da izgori sto Ceci mora da plati :)

Rasa

pre 6 godina

  Sad joj duplirati iznos po osnovu kamate.\n

Nada

pre 6 godina

Karleusa ima dve cerke. Da li se ona ikada zapita hoce li se njene cerke jednog dana stideti njenih izjava i postupaka? Ujedno, molim Cecu da joj oprosti dug i zamoli je da tim parama plati svoje dugove Elektrodistribuciji, Komunalnim uslugama i poreskom odeljenju ne bi li nama, obicnim gradjanima, bar malo pomogla da mi ne placamo Karleusine dugove.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija