• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2017

13:38

POPUNJENO 80 ODSTO EXIT FESTIVALA! Da li ste spremni?

Showbiz

POPUNJENO 80 ODSTO EXIT FESTIVALA! Da li ste spremni?

Podeli vest

Već je popunjeno 80 odsto kapaciteta EXIT festivala koji će biti održan od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Nakon veoma uspešnog Sea Star festivala u Umagu, kada je zbog ogromnog interesovanja trostruko uvećan prvobitni kapacitet, kao i Revolution festivala u Temišvaru koji je posetilo dosad rekordnih 20.000 ljudi, za EXIT festival je prodato preko 33.000 ulaznica. 

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 6.990 dinara što je i dalje čak 50 odsto popusta u odnosu na finalnu.

Ove cene biće aktuelne još najviše sedam dana, tj. do četvrtka, 15. juna, a možda i kraće ukoliko predviđene količine planu i pre ovog, krajnjeg roka. 


Upravo zato se trenutno i najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula.

Ove godine u Novi Sad stižu gosti iz oko 70 zemalja sveta, sa doslovno svih kontinenata, a među njima su i gosti sa prilično udaljenijih destinacija poput Argentine, Novog Zelanda, Meksika, Rusije i Kine, te doslovno svih zemalja Evrope. 

Tradicija velikog broja gostiju iz Velike Britanije ove godine deluje ujednačenije nego ikad sa nekim drugih zemljama iz kojih dolaze najveće grupe posetilaca, i tu su još dosta zastupljene Grčka, Turska, Francuska, Nemačka i Španija.


Nakon vrlo uspešnih Sea Star i Revolution festivala veliki broj posetilaca dolazi iz Hrvatske i Rumunije, a ogromno interesovanje vlada posebno za nulti dan i koncertni spektakl grupe The Killers.

EXIT ove godine slavi 50 godina od čuvenog Leta ljubavi, obeležavajući događaje iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet. Ovaj društveni fenomen okupio je ljude iz brojnih delova planete oko ideje zajedništva, mira, solidarnosti i ljubavi, te imao nemerljiv uticaj na savremenu muziku, ali i kulturu u celini i to je bila i biće tema svih Exitovih festivala. 

Ove godine uveden je i nulti dan festivala, kad će u sredu, 5. jula na Mejnu nastupiti jedan od najvećih rok bendova našeg vremena The Killers, dok nas na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. 


Njima će se od 5. do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag''n''Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, The Jesus and Mary Chain, Jamie Jones, Black Coffee, Alan Walker, Lost Frequencies, Red Axes, Noisia, Foreign Beggars, Ellen Allien, Bjarki, Dax J, Princeš Nokia i brojni drugi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija