• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

02.07.2017

10:00

A REKLA JE DA NIKAD NE BI: Goca Tržan progovorila o ESTETSKIM OPERACIJAMA!

Showbiz

A REKLA JE DA NIKAD NE BI: Goca Tržan progovorila o ESTETSKIM OPERACIJAMA!

Podeli vest

Mnoge dame "idu pod nož" kako bi se malo doterale...

Goca Tržan je oduvek bila protivnik estetske hirurgije. Čak i kada je imala nekoliko kilograma viška, odbijala je da se podvrgne bilo kakvoj operaciji tog tipa. Kada je učestvovala u rijalitiju "Survajver", Goca je doživela potpunu transformaciju, ali isključivo svojim trudom i radom. 

Kako je izjavila za "Alo", ponosna je na svoj prirodan izgled i napominje da joj to što ima stomačić ne predstavlja problem.

- Imam 43 godine i volim svoje telo, Nisam u fazonu da sam savršena, ali ni nesavršena. Ponašam se kao normalna prirodna žena. Nemam silikonsko dupe ili silikonske sise. To je mnogo teško upakovati u kupaći kostim. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopšte se ne trudim da se prikažem boljom i lepšom nego što jesam - kaže za "Alo" Goca Tržan.

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jun 13, 2017 at 9:55am PDT

 

Ona dodaje da ne postoje idealne žene:

- Čak i one koje su najzgodnije i najlepše imaju zamerku na svoj izgled. Ja se trudim da se uopšte ne bavim time. Imam stomačić i to je normalna stvar. Ponosna sam na sebe. Nemam celulit, zategnuta sam - dodaje Goca. 

Ova harizmatična pevačica kaže da nikada ne bi isisavala salo poput mnogih njenih koleginica, a za to ima objašnjenje:

- Neka se one isisavaju, meni je lakše da vežbam i budem zdrava. Da li ću imati struk pet centimetara manji, to mi neće pomoći da budem sigurnija u sebe - napominje Goca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija