• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2017

22:53

ŽELI DA POSTANE DEČAK! Ćerka Anđeline Džoli i Breda pita krenula na hormonsku terapiju!

Showbiz

ŽELI DA POSTANE DEČAK! Ćerka Anđeline Džoli i Breda pita krenula na hormonsku terapiju!

Podeli vest

Šilou Džoli Pit je započela hormonsku terapiju tokom koje namerava da promeni pol. Bred Pit je pre nekoliko godina ispričao kod Opre Vinfri kako njegova ćerka voli da oblači odeću za dečake i da igra "muške igre".

On je tada otkrio da Šilou traži od svojih roditelja da je zovu Džek ili Piter. Oblačenje u mušku odeću za malu Šilou nije bilo samo faza odrastanja već način da pokaže kako se oduvek osećala kao dečak zarobljen u telu devojčice. Njeni roditelji su Siloh od malih nogu podržavali, pa je nikada nisu terali da nosi haljine.

Anđelinina i Bredova ćerka od najranijeg detinjstva nije viđena u ženskoj odeći već samo u udobnim trenerkama i širokim pantalonama kakve nose njena braća, dok za svečane prilike bira odela, poput onih koje nosi tata.

Kada je navršila 11 godina, 27. maja 2017. godine, otišla je kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonalnu terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane dečak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
acaa

pre 6 godina

Otkud to detetu? Ovi bogatasi ne znaju sta ce od para pa nagovaraju decu na glupost. Ovo je za mene razlog da se otme dete od roditelja, ali to se samo siromasnima desava.\n

Nina

pre 6 godina

Tog i takve doktore bi trebalo na elektricnu stolicu. A dete treba oduzeti od te glupe matere koja je oduvek bila problem jer se rano pocela drogirati a verovatno i alkohol i ko zna sta jos. Non stop je sebe sekla po rukama i po telu. Ne znam od kad je toboze ona postala "pametna" pa su joj dozvolili da usvaja tu izgladnelu i jadnu decicu po svetu. Imala je vise srece nego kose na glavi pa je i rodila zdravu decu koju sada hoce da totalno upropasti.

zagor

pre 6 godina

Pa to je sve skola ove anoreksicne stoke.Dete i nije njeno,vec usvojeno.Nije stoka mogla ni da rodi,vec joj lakse da usvoji.Mrcina\n

Apolon

pre 6 godina

Budimo srecni sto nam Bog dao malo para i da spoznamo pravoslavnu veru. Ovo se zdravim razumom ne moze opravdati.

ČITATELJKA

pre 6 godina

I ljudi pravoslavne religije stvaraju decu koja su gejevi, lezbijke itd. Lezbijke, gejevi, tranvestiti i transrodne osobe su rađani, rađaju se i rađaće se kod pripadnika svih religija, svih nacionalnosti i svih rasa.

Tomas Gustaffson

pre 6 godina

Hormonska terapija da postane dečak?!?! A,jel će od te terapije da joj poraste "piša"??? Sotonina Džoli i degenerici sa "zapada" bi da se igraju TVORCA? Zna se kako se to završava!!!

Car

pre 6 godina

Dzoli je u sluzbi djavola to je poznato zato ovo ni ne cudi, inace voli siptare i bosanske muslimane, svima je u medjuvremenu jasno da su sbi ipak NEBESKI NAROD. Ne racunajuci demokratsku petu kolonu koja dluzi istig gazdu ko i dzoli

Acke

pre 6 godina

Kako to da ogroman broj dece holivudskih parova i zvezda ima iskrivljen i bolestan pogled na svet?.Očigledno pravilo zapadnih satanista,za moć i novac prodaj dušu djavolu pa čak i rodjenu decu.!

Mirko

pre 6 godina

Sotonska kurva koja radi sve na unistavanje porodice i dece. Neka je dragi Bog spreci !!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija