• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.07.2017

11:09

SUTRA POČINJE EXIT! U Novom Sadu 50.000 turista iz 68 zemalja!

Showbiz

SUTRA POČINJE EXIT! U Novom Sadu 50.000 turista iz 68 zemalja!

Podeli vest

Exit Festival svoje kapije otvoriće već sutra, a prema najavama turističkih poslenika očekuje se da Novi Sad tokom Exita poseti više od 50.000 domaćih i stranih turista koji dolaze iz 68 zemalja sveta

Ovogodišnji Exit traje pet dana, a prognoze govore da će tokom svih pet dana i noći Festivala vreme biti sunčano, bez padavina i umereno toplo, pa će svi oni koji dođu u Novi Sad imati potpun ugođaj. 

Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a zanimljivo je da se ove godine beleži rast broja posetilaca izvan Srbije, a među njima prednjače gosti iz zemalja Zapadne Evrope gde su tradicionalno najbrojniji posetioci iz Velike Britanije i Holandije, ali koje sve više prate i posetioci iz Nemačke, Austrije, Belgije i Švajcarske.

Tradicionalno visok broj posetilaca dolazi iz svih delova nekadašnje Jugoslavije, dok se sve veći broj gostiju beleže i zemlje Istočne i Jugoistočne Evrope kao što su Mađarska, Grčka, Turska, Rumunija i Bugarska. 

Sudeći po izveštajima globalnih portala za prodaju ulaznica, očekuju se i gosti iz dalekih zemalja, pa nam tako dolazi više stotina Australijanaca, te posetioci iz Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube, Južnoafričke Republike i drugih dalekih destinacija.

Novosadski hoteli su praktično rasprodati, a svi koji sebi još nisu obezbedili smeštaj najjednostavniji način da to učine je da se upute ka festivalskom kampu na najlepšoj plaži Dunava, koji je danas počeo sa radom.

Za sve one koji žele krevet i krov nad glavom, na internetu mogu da potraže opcije privatnog smeštaja ili da posete zvaničnu turističku stranicu festivala HYPERLINK "http://www.exittrip.org"www.exittrip.org i tamo pronađu odgovarajuću ponudu hostelskog smeštaja koji se takođe ubrzano rasprodaje. 

Ovogodišnji Exit slavi 50 godina čuvenog Leta ljubavi, kada je nastao legendarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet svojim revolucionarnim stavovima i idejama mira, jednakosti i zajedništva. 

Sutra, "nultog" dana Exita na glavnu festivalsku binu izaći će najveći rok bend današnjice, "The Killers" cena ulaznice za koncertni spektakl godine je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za Fan Pit. 

Sutra uveče nas očekuje i prvi "Guarana No Sleep Festival" na Exitu na kojem će nastupiti Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah i brojni drugi, a ulaz je slobodan uz bilo koju Exit ulaznicu.

U četvrtak, 6. jula, zvezde večeri biće Liam Gallagher, Jesus and Mary Chain, Alan Walker, Paul Kalkbrenner, Recondite, Red Axes, Princeš Nokia, Denis Sulta, Arkona i brojni drugi, a cena ulaznice za tu noć je 2.990 dinara. 

U petak na Exit stižu Years & Years, Solomun b2b Dixon, Jake Bugg, Black Coffee, The Damned, Jamie Jones, Black Sun Empire, Dax J, Ratos de Porao, Mashrou Leila i drugi, a cena ulaznice za petak je 3.590 dinara. 

Zbog ogromnog interesovanja, cena ulaznica za subotu je otišla već na 4.490 dinara i po svemu sudeći lako se može desiti da sve ulaznice za subotu budu rasprodat.

Poznato je da je subota na Exitu uvek rezervisana za najveću žurku koju će ovog puta praviti Jason Derulo, Duke Dumont, Robin Sćulz, Noisia, Disćarge, Acidez, Edo Maajka, Sve barabe, Rufus, Bjarki, SNTS... 

Ulaznica za nedelju trenutno košta 2.990 dinara, a finale ovogodišnjeg Exita pripašće art-pop kraljici Roisin Murphy i soul senzaciji Rag "n" Bone Manu, a sa njima na tvrđavi biće i Hardwell, Nina Kraviz, Rodhad, Nicole Moudaber, Angelic Upstarts, Tijana T, Voiski, Antigone b2b Francois X, Destruction i još puno izvođača na više od 30 zona i muzičkih bina širom tvrđave. 

Organizatori upozoravaju posetioce da se falsifikati ulaznica redovno uoči početka Exita pojavljuju na društvenim mrežama i na ulici i podsećaju da se  ulaznice prodaju na svim blagajnama "Gigs Tix-a", te u onlajn prodaji putem sajta HYPERLINK "http://www.gigstix.com"www.gigstix.com, te da će ulaznica biti ostavljene i na blagajnama na samoj tvrđavi, uz napomenu da će njihove cene biti više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija