• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

26.07.2017

21:32

VUK KOSTIĆ SE UŽIVEO U ULOGU INSPEKTORA: Želeo bih da se borim protiv terorista!

Showbiz

VUK KOSTIĆ SE UŽIVEO U ULOGU INSPEKTORA: Želeo bih da se borim protiv terorista!

Podeli vest

Vuk Kostić kaže da ga privlači posao policajca, ali u odseku za Specijalne antiterorističke jedinice jer su oni kao nindže i kreću se u senkama

Glumac Vuk Kostić otkriva da bi voleo da bude policajac, ali isključivo u Specijalnim antiterorističkim jedinicama (SAJ). Glavni junak serije "Ubice mog oca", koji tumači lik inspektora Aleksandra Jakovljevića, ističe da ga privlače akcije specijalaca, njihova spretnost i to što su konstantno fizički aktivni.

Smetaju mu vrućine

Odmalena u tim pričama
Moj stric Bratislav Kostić je bio inspektor i odmalena sam u tim pričama
Vuk Kostić

- Radio bih kao policajac, ali isključivo u SAJ - kaže Vuk i dodaje:

- Moj stric Bratislav Kostić bio je inspektor i odmalena sam u tim pričama. Takođe, imam dosta drugara koji su u SAJ, pa znam dosta o tome. Oni su više nindže nego što su klasični policajci.

Kostić ističe da ga kod njih privlači to što im je svaki dan drugačiji, što ima puno uzbuđenja, ali i to što dosta treniraju.

- Oni su isto policija, ali na drugačiji način. Više vežbaju, spretniji su. Njih interesuje samo akcija, a ja sam taj tip čoveka. I još nešto što je jako važno - kreću se u senkama.

I dok mu se ne ostvare želje vezane za SAJ, glumac vredno radi u Odseku za krvne delikte beogradske policije, barem dok tumači lik Aleksandra Jakovljevića u hit seriji. Druga sezona, koja će biti emitovana od oktobra ove godine, uveliko se snima, a Vuk kaže da mu setovi još ne padaju teško.

- Nije mi naporno, tek smo počeli, ali jedino što mi smeta su vrućine.

Kostić ističe da nastavak "Ubica" počinje od momenta gde se završila poslednja epizoda prve sezone.

Novak Đurović

- Nastavljamo od onog trenutka kada je Aleksandar dovezao Jelenu, koju igra Nina Janković, u bolnicu. Nema nikakvog protoka vremena. Inspektor Jakovljević je isti čovek, koji teži ka istini, rešenju problema i svojim ličnim zapetljancijama.

Istina je komplikovana

Glumac vernim gledaocima ovog serijala otkriva da će nastavak biti još uzbudljiviji, sa više akcije.

- Stvari postaju još komplikovanije. Istina je veoma komplikovana. Nema crno-belo, nego je sve "polusivo". Biće raznih obračuna, pucnjava... Ma baš će da bude žestoko, napeto, vratolomno - tvrdi Vuk.

Žene odlepile za Vukovim torzom

Vuk Kostić je postavio na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira dopola go. Kada su pripadnice lepšeg pola videle mišićavo telo glumca, potpuno su odlepile. Pisale su po društvenim mrežama "da je on Bog i da je najzgodniji i najlepši muškarac u Srbiji", a neke su otišle toliko daleko da su mu otvoreno rekle šta bi mu sve radile. Ali na njihovu žalost, Vuk već neko vreme uživa u ljubavnoj romansi sa jednom manekenkom.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 6 godina

Malo se pogubio, misli da je to kao u filmu. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija