• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

17.08.2017

12:10

NOVE OPTUŽBE! Još jedna žena tvrdi da ju je Polanski seksualno zlostavljao

Showbiz

NOVE OPTUŽBE! Još jedna žena tvrdi da ju je Polanski seksualno zlostavljao

Podeli vest

Još jedna žena optužila je reditelja Romana Polanskog za silovanje i to dok je bila maloletnica, a njeni advokati tvrde da bi uskoro moglo da se javi još njegovih žrtava

Žena koja je javnosti poznata samo kao Robin, sada ima 59 godina i tvrdi da ju je Polanski zlostavljao 1973. kada je imala 16 godina. 

Na konferenciji za štampu u kancelariji advokata Glorije Olrid, ona je rekla da je sve vreme ćutala o tome, jer se plašila da će njen otac pokušati da je osveti i da će “učiniti nešto što će ga do kraja života smestiti iza rešetaka”. 

Robin tvrdi da je sada odlučila da progovori jer ju je “razbesneo” pomirljivi stav Samante Gejmer, koja je odustala od daljeg gonjenja Polanskog. Inače, on je proglašen krivim za njeno silovanje kada je imala samo 13 godina. 

 - Ja to nisam prebolela i verujem da bi Roman Polanski trebalo da ispašta za svoj kriminalni čin prema Samanti Gejmer - rekla je Robin. 


Polanski koji je pobegao iz SAD pre suđenja 1978. odavno pokušava da ugasi taj slučaj. Rok za podizanje optužnice u slučaju Robin je istekao, ali Olrid kaže da bi njena klijentkinja u budućnosti mogla da svedoči protiv Polanskog, ako bi još neka žena priznala da ju je reditelj zlostavljao. 

To je učinila i britanska glumica Šarlot Luis 2010. tvrdeći da ju je Polanski zlostavljao “na najgori mogući način” tokom snimanja njegovog filma “Pirati” 1982. kada je ona imala samo 16 godina. I u tom slučaju je optužba stigla prekasno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija