• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

18.08.2017

20:38

(FOTO) RASTA NARKO-TATA! Reper puši marihuanu i često je promoviše!

Showbiz

(FOTO) RASTA NARKO-TATA! Reper puši marihuanu i često je promoviše!

Podeli vest

Muzičar Stefan Đurić Rasta, koji je pre 16 dana dobio ćerku Taru sa pevačicom Anom Nikolić, nastavio je da "duva"!

On je u sredu uveče nastupio u jednoj diskoteci u Budvi, a pre toga je snimio druženje s ortacima u hotelu.
U jednom trenutku reper je okrenuo telefon ka sebi i uživo na Instagramu prenosio dok je pušio marihuanu. Mada su mnogi verovali da će se Rasta odreći ovog poroka pošto postane otac, to se očigledno nije desilo.

Voli
Stefan Đurić nastavio je da "duva travu" iako je pre samo 16 dana dobio ćerku

 

Informerov fotograf prvi put ga je uhvatio kako "duva" na snimanju emisije "Ja imam talenat", a i sam Rasta je u više navrata na svoj Instagram profil kačio fotke na kojima zavija džoint. On je krajem juna pušio marihuanu i na bini tokom nastupa u jednom klubu u Budvi.
Njegova supruga Ana nedavno je izjavila da joj ne smeta što njen dragi voli "travu":

- On je pušio "travu" i pre nego što smo se upoznali, to je objavljivao i na Instagramu. Ja sam njega takvog upoznala i prihvatila. Moj porok su alkohol i cigarete, što se kaže, ja sam, brate, seljanka! Podržavam svakog da radi ono što želi i živi svoj život kako hoće.

(FOTO) ANA NIKOLIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU ĆERKE TARE! Mamin i tatin svet!

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

OVO NE TREBA DA OBJAVLJUJETE. LOŠE UTIČE NA DECU. MISLIĆE DA JE TO KUL PA ĆE TIM PUTEM. MALO RAZMISLITE PRE NEGO ŠTO NEŠTO OBJAVITE. DROGIRANA SVINJA I NIJE NEKA VEST.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija