• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.08.2017

22:19

MARIJI ŠERIFOVIĆ ZVEZDE PREDVIĐAJU DA ĆE USKORO POSTATI MAJKA: Astrolog mi je rekao da ću imati mnogo dece!

Showbiz

MARIJI ŠERIFOVIĆ ZVEZDE PREDVIĐAJU DA ĆE USKORO POSTATI MAJKA: Astrolog mi je rekao da ću imati mnogo dece!

Podeli vest

Marija Šerifović kaže da želi da ima naslednike, ali poručuje da pre tog "projekta" mora da ispuni ciljeve koje je zacrtala u karijeri

Marija Šerifović kaže da su joj astrolozi predvideli da će imati mnogo dece. Bez obzira na to što deluje da pevačica "beži" od majčinstva, ona tvrdi da želi da ima naslednike. Ipak, prvo mora da ispuni sve ciljeve u vezi sa karijerom koje je zacrtala.

- Astrolozi su mi rekli da ću imati neku silnu decu, ali još ne razmišljam o tome. Imam neke stvari koje moram da ostvarim pre tog "projekta" - kaže pevačica.

Ona ističe da bi rado pružila dom i mališanima koji nemaju roditelje, ali naglašava da pre toga mora da im obezbedi lagodan život:
- Onog trena kad svoje ideje i zamisli ispunim, mogu da usvojim i 200 klinaca. Samo da mogu da ih izdržavam i od njih pravim dobre ljude. Apsolutno nemam problem sa tim.

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZALJUBLJENA? Objavom na Tviteru zagolicala maštu fanova!

Nikad ne radim za džabe

Marija kaže da će se najverovatnije ponovo naći u stolici žirija za "Zvezde Granda". Ona smatra da ekipa treba da ostane ista.
- Razgovore oko učešća u "Zvezdama Granda" uglavnom vodimo 48 sati pred početak snimanja. Ali verujem da ćemo se družiti od septembra ponovo - kaže pevačica, a na pitanje koliko će para tražiti, tvrdi:
- Nikad u životu ništa nisam radila za džabe, osim projekata za koji smatram da su na ovaj ili onaj način dobri po bilo koga. Što opet ne znači da nisam na platnom spisku "Zvezda Granda".

Šerifovićeva bi volela da decu odgaja s nekim koga voli. Pa je trenutno, pored karijere, i to prepreka u cilju da se ostvari kao majka:
- Solo sam jako dugo i prija mi. Kad na društvenim mrežama napišem da mi neko nedostaje, to uglavnom ima veze sa mojim psom Robijem, koji je uginuo. Emotivno mi ne nedostaje niko.

Pevačica je svesna i da je ljudima teško da isprate njen tempo, tako da će onaj ko bude želeo da provede život s njom morati ozbiljno da se pomuči oko toga da je zavede.
- Moj karakter je takav da u razmaku od samo nekoliko sekundi potpuno drugačije postupim i reagujem. Prvo mislim jedno, a posle nekoliko trenutaka iz mene izađe potpuno drugačija reakcija - kaže Šerifovićeva i dodaje:

- Ali ponosna sam na sebe, jer kako vreme prolazi, sve sam mirnija, stabilnija... Sve više razumem koliko u današnje vreme ima ludih ljudi, da ne kažem neljudi. Trudim se da svoj dar od Boga za muziku i pevanje poklonim ljudima koji vole moj vokal. Živim u svom mikrosvetu, u koji ne može da prodre niko. Pokušavam da sačuvam zdravu glavu.

(FOTO) MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SLIKU U KUPAĆEM! Fanovi odmah primetili da se ubucila!

Novi član žirija u "Zvezdama Granda" bi prošao golgotu

Public

Marija priželjkuje da sastav žirija "Zvezda Granda" ostane nepromenjen.
- Šta god da se promeni, to ne bi bilo to. A i novi član žirija da dođe, prolazio bi svu golgotu kroz koju je prolazila i Viki. Kao likovi iz "Boljeg života" smo, svako ima svoje mesto.
Mnogi bi voleli da umesto Ane Bekute bude njen partner Milutin Mrkonjić, ali Mariji se to ne bi svidelo.
- Možda bi bilo zanimljivije gledaocima, ali meni bi Ana nedostajala. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija