• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

03.09.2017

20:22

ACA LUKAS PRIZNAO KRIVICU: Pevač dobio 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine!

Showbiz

ACA LUKAS PRIZNAO KRIVICU: Pevač dobio 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas priznao je danas da je tukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović i potpisao je sporazum o priznanju krivice s Tužilaštvom! Brza reakcija Trećeg osnovnog tužilaštva

Folk pevač Aca Lukas  osuđen je na 10 meseci zatvora uslovno na tri godine, pošto je priznao da je tukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović. 

On je dobio i zabranu prilaska Sonji Vuksanović na godinu i šest meseci. 

Ovo je inače rekord u brzini donošenja presude. Naime, Treće osnovno tužilaštvo je za samo jedan dan od izvršenja dela donelo presudu. 

Lukas je danas po povratku iz Švajcarske sam došao u policijsku stanicu u Novom Beogradu, gde je saslušan. On je priznao da je fizički nasrnuo na bivšu suprugu Sonju Vuksanović, koja ga je i prijavila organima reda.

Da podsetimo, nakon što je nešto posle 11.30 časova stigao u Beograd iz Švajcarske u kojoj je sinoć imao nastup, Aca Lukas samovoljno je otišao u policijsku stanicu Novi Beograd.

Inače drama između Ace i njegove supruge Sonje Vuksanović počela je juče, kada ga je ona prijavili policiji zbog navodnog fizičkog napada, optuživši ga da ju je navodno pretukao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ron Jeremy

pre 6 godina

Пре пар дана јој је купио скупоцен поклон. Циркус Колорадо.

goran

pre 6 godina

E Lukase,lukase.Ja licno moju zenu ne tucem,ne obasipam je luksuzom a redovno se kresemo bez upotrebe dopinga.Sve prirodno,i nema vecih problema.Goran.

glup pravni sistem

pre 6 godina

sto se tice potpisivanja tog sporazuma to svi rade da se ne bi razvlacili po sudovima godinama a ne zato sto su krivi. takav nam je glup pravni sistem da je dovoljna jedna rec zene bez ikakvih nepobitnih dokaza da se krene u proces koji moze da traje i vise godina, a na kraju ishod je cesto neizvesan jer tu nema cvrstih dokaza i uglavnom zavisi od slobodnog sudijskog uverenja, pa ako mu zapadne neka zena sudija koja je po difoltu na zenskoj strani, eto njemu robije ni krivom ni duznom. tako da to ne treba tumaciti kao priznanje krivice vec kao najprakticnije resenje pravne zavrzlame.

Ana

pre 6 godina

Lukase ljudino!! Tuces zene? Ti si muskarcina!! Bravo!! Trebalo be te u zatvor da se istreznis i ocistis od kokaina. Ti si bruka od ceveka!!

Srba Pravdić

pre 6 godina

Kazna može da se komentariše tek onda kada su utvrđene sve činjenice ali šta je sa onim ženama koje maltretiraju (zlostavljaju, potkradaju, varaju i seksualno i materijalno) svoje ili druge muškarce? Šta je sa onim ženama koje se bave kriminalom i nanose štete građanima Republike Srbije a uz to im Zakon i izvršna vlast (sud...) "blagonakolno" pomažu i to svesno? Zar nisu i žene izborile ravnopravnost? Inače, osuđujem svako nasi- lničko ponašanje nad ženama ali postoje i veoma zle žene, među koima i one koje svojim manipulacijama dovode do ludila (i svoje) muškarce za koje ipak nema opravdanja to što ih pretuku. Samo primeniti "iste aršine" i Zakon pa će sve biti u redu, ovako dalje ne ide.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija