• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

03.09.2017

21:11

ACA LUKAS IZAŠAO IZ PRITVORA, OTIŠAO NA PIĆE I PORUČIO: Priznao sam krivicu, žaliću se samo na jedan deo presude...

Showbiz

ACA LUKAS IZAŠAO IZ PRITVORA, OTIŠAO NA PIĆE I PORUČIO: Priznao sam krivicu, žaliću se samo na jedan deo presude...

Podeli vest

Pevač Aca Lukas je sa Tužilaštvom potpisao sporazum kojim priznaje krivicu za napad na bivšu suprugu Sonju Vuksanović

Oko 19.35 časova, Aca Lukas je izašao iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, a novinarima koji su ga sačekali ispred je rekao da  ide sa društvom na piće da proslavi.

- Sada idem sa društvom na piće. Idem da proslavim ovo što sam uradio, a uradio sam to zbog ćerke - ispričao je popularni folker i dodao da će se ubuduće koncentrisati samo na posao.

ACA LUKAS PRIZNAO KRIVICU: Pevač dobio 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine!

Nakon što se jutros vratio u Beograd, Aca Lukas je dobrovoljno otišao u policijsku stanicu na Novom Begradu, a potom je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Lukas je sa Tužilaštvom potpisao sporazum po kojem priznaje krivicu za napad na Sonju.

Nakon toga Aca je objasnio zbog čega se odlučio na ovaj korak.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - izjavio je Lukas.

LUKAS VAN SEBE PORUČIO SONJI: Prodavačice LJUBAVI, pretela si - POČINJE BORBA ZA VIKTORIJU!

Da podsetimo  Lukas je danas brzom reakcijom Trećeg osnovnog tužilaštva osuđen na 10 meseci zatvora uslovno na tri godine, pošto je priznao krivicu, a  dobio je i zabranu prilaska Sonji Vuksanović na godinu i šest meseci. 

LUKAS PREBIO SONJU! Folker ju je udario toliko jako da se ONESVESTILA, a zatim je pobegao u CIRIH!

Drama između Ace i njegove supruge Sonje Vuksanović počela je juče, kada ga je ona prijavili policiji zbog navodnog fizičkog napada, optuživši ga da ju je navodno pretukao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pr

pre 6 godina

Ne razumem zasto se pisu ovakve neistinite gluposti. covek sam otisao dao izjavu potpisao nebitan papir o formalnoj krivici da se ne bi godinama razvlacio po sudovima sa budalom, cao zdravo.

Nina

pre 6 godina

On je priznao krivicu, sud je presudio i on bi sada trebalo da malo razmisli o onome sto radi a ne da ide da se napija sa nekima koji ce potvrdjivati svaku njegovu rec a ne znajuci pravu istinu. To nije mala stvar sto je tukao svoju bivsu saputnicu i izabranicu koja mu je rodila dete i nije mala stvar sto prica gluposti o njoj. Mogao bi i za to da dobije zatvor. Bolje bi mu bilo da razmisli jer ne radi se o nekoj budali nego o njegovoj bivsoj zeni i njegovom detetu.

dusa

pre 6 godina

Mali je ovo grad u njemu sve se zna, čujem kako suze nizeš mesto bisera....Mali je ovo grad, laži ne krije, kad si takvu sreću htela vala nek ti je....

Sima

pre 6 godina

U ovoj Srbiji ništa pametnije i nema da se piše nego ko je koga i ko je kome, dal je ova izvadila sisu ili ova dupe... bože sačuvaj i sakloni... gde li će naša deca završiti?????

Dragana

pre 6 godina

Ne shvatam zasto je ovaj clanak u rubrici Zabava umesto i rubrici Hronika. Sta je u prebijanju zene i zasluzenoj kazni zabavno?

Stojan

pre 6 godina

Pod hladan tus gospodine Lukas pa da se otreznite od povredjenog ego. Taman da je bila i prostitutka ona je bila njegova zena i majka je njegove cerke i zato da i malo ima pameti nebi je nazivao pogrdnim imenima. To je sramota za njega, najvise za njega. Kud je fizicki nasilan tud je vredja kroz medije. Treba i za to da odgovara da se nauci kako da se ponasa prem bivsoj supruzi.

Veli

pre 6 godina

E Aco takotije to kad otmes kumu od kuma na kraju zavrsis kao kum Zeljko

Veki

pre 6 godina

Kako ono kazu nadje vreca zakrpu nista on nije bolji od nje on se razveo od svoje prve supruge a capio kumu kumicu e sve na kraju dodje na svoje on kanda kao dase pretplatio da otima ljudima zene Aco,aco djavolcicu jedan.

Anka Balkanka

pre 6 godina

Dragi Željko Šašiću vidiš li ti sada, koliko si ti sretan i koliki si gospodin bio sve ove godine?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija