• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

14.09.2017

09:16

IVANA MIHIĆ ŽALI ŠTO NIE POSTALA MAJKA: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje!

Showbiz

IVANA MIHIĆ ŽALI ŠTO NIE POSTALA MAJKA: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje!

Podeli vest

Iza Ivane Mihić (47) su brojne uloge po kojima je publika pamti, ali sada kada je na pragu šeste decenije, žali samo za jednom stvari - što se nije ostvarila u ulozi majke

Glumica žali što se više posvetila karijeri nego stvaranju porodice. Ona uživa u vezi sa svojim izabranikom kog ne želi da otkriva javnosti, a na pitanje da li su razmišljali da usvoje dete, Ivana kaže:

- Ne, nisam razmišljala, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez - rekla je Ivana.

Na pitanje kako joj je u vezi sa partnerom, ona je samo kratko odgovorila, ne želeći da otkriva identitet svog izabranika.

- Srećna sam.

Kada joj je teško u životu, Ivana Mihić kaže da se posveti poslu.

- Kod mene je obrnut slučaj. Kada mi je teško, uvek pokušavam da radim nešto što će mi odvući misli a što će biti kreativno. Istovremeno sve preduzimam da rešim taj svoj problem. Na primer, producentski posao je izuzetno težak i stresan. Odgovorni ste za mnogo novca uloženog u realizaciju određenog projekta. Taj novac nije vaš. Utrošili ste mesece, a ponekad i godine da ga sakupite, tako da se osećaj odgovornosti pojačava. Čak mi se desilo da mi nedelju dana pred premijeru zabrane reklamiranje filma "Kupi mi Eliota", koji je od svih mojih filmova najviše koštao i para i nerava. Možda su to ti trenuci u kojima sam mogla da poželim da se zatvorim u četiri zida, ali sam ja izabrala da posao završim i odmah potom krenem u novi projekat - kaže glumica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija