• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

11.10.2017

19:15

BANDERAS SE BUNIO ZBOG BOMBARDOVANJA SRBIJE! Miloš Biković otkrio nepoznate detalje o svom slavnom kolegi!

Showbiz

BANDERAS SE BUNIO ZBOG BOMBARDOVANJA SRBIJE! Miloš Biković otkrio nepoznate detalje o svom slavnom kolegi!

Podeli vest

Miloš Biković kaže da je holivudski superstar 1999. godine aktivno učestvovao na protestima protiv NATO agresije nad našom zemljom


Miloš Biković kaže da je njegov slavni kolega iz Holivuda Antonio Banderas aktivno učestvovao 1999. godine na protestima protiv bombardovanja Srbije. Srpski glumac je upoznao slavnog kolegu na snimanju filma "Muzika tišine" i oduševljen je njime.

Veliki profesionalac

Oduševljen
Oduševio sam se kada mi je to ispričao Banderas
Miloš Biković

- Uživao sam dok smo radili zajedno. Baš je fin čovek i veliki profesionalac. Oduševio sam se kada mi je ispričao da je '99. godine aktivno učestvovao na protestima protiv NATO bombardovanja koji su se održavali širom Amerike. Nisam ranije znao za taj podatak. Mnogo mi je drago zbog toga - priča Biković za Informer i dodaje da je saradnja sa bivšim mužem Melani Grifit za njega bila dragocena:

- Dosta sam naučio od njega. Recimo, Banderas uopšte ne ponavlja scene, on sve snimi "iz prve". I svi su prezadovoljni saradnjom sa njim, i reditelji i glumci.

Krimos u "Južnom vetru"

Biković danas počinje snimanje novog domaćeg filma "Južni vetar", u kojem mu je filmski partner Dragan Bjelogrlić.
- Igram glavnu ulogu, momka koji je kriminalac beogradskog podzemlja. Moj lik se opredelio baš za to zanimanje, iako je imao izbora i da radi nešto drugo u životu. Snimaćemo ovaj film sve do kraja novembra - ističe Miloš.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija