• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2018

10:45

SLAVNI MUZIČAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Majkl Džekson je plagirao neke hitove

Showbiz

SLAVNI MUZIČAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Majkl Džekson je plagirao neke hitove

Podeli vest

Slavni muzički producent Kvinsi Džouns koji stoji iz niza hitova Majkla Džeksona, optužio je pokojnog kralja popa da je plagirao nekoliko svojih pesama, među njima i mitsku pesmu "Bili Džin"

- Ne želim to govoriti javno, ali Majkl je pokrao mnoge stvari. Pokrao je mnogo pesama - rekao je 84-godišnji producent koji je učestvovao u realizaciji mitskih Džeksonovih albuma "Triler" i "Bad". 

 - Osim toga bio je makijavelist koliko god je mogao -  rekao je Kvinsi za portal Valčer. Upozorio je i na sličnosti između "Billie Jean" i pesme "Stejt of Independens", diskokraljice Done Samer, koja je bila objavljena nekoliko meseci pre Džeksonovog hita, a oba je projekta producirao sam Džouns.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
surovi

pre 6 godina

Ovaj čovek nema obraza. Pa ako je i bilo plagijata onda je i on sam u tome aktivno učestvovao. Zar je Dona Samer toliko loše otpevala pa je morao da tu istu pesmu da Džeksonu !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija