• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

18.05.2018

19:03

ZVAĆU TE MALI LJUBIČASTI TROL: Pink "isprašila" fana koji je nazvao - STAROM!?

Showbiz

ZVAĆU TE MALI LJUBIČASTI TROL: Pink "isprašila" fana koji je nazvao - STAROM!?

Podeli vest

Pink je prilično otvorena po mnogim pitanjima. Iskreno je govorila o odnosima u braku, o roditeljstvu, a nema dlake na jeziku ni kad treba da se "obračuna" s onima koji ostavljaju zle komentare na društvenim mrežama

Pink je prilično otvorena po mnogim pitanjima. Iskreno je govorila o odnosima u braku, o roditeljstvu, a nema dlake na jeziku ni kad treba da "ispraši" one koji ostavljaju zle komentare na društvenim mrežama.

To je na svojoj koži osetio i jedan od njenih pratilaca na Twitteru, koji je na lepu fotku s koncerta Pink u Vankuveru, na kojem devojčica iz publike peva na bini pesmu Perfect, a pevačica je zadivljeno gleda, imao da kaže samo "jeste videli kako Pink matoro izgleda":


- S obzirom na to kako izgleda, Pink bi trebalo da promeni ime u Purple - napisao je.

A onda mu je pevačica odgovorila…

- Ti mora da si iz Los Anđelesa. Pa, na ovom svetu preostalo je ipak još nešto ljudi koji su izabrali da stare dostojanstveno. A ja sam zaslužila svaki je*eni minut u mojih 38 godima.

Ipak, izgleda da se Pink prilično razbesnela, pošto je nastavila: 

A post shared by P!NK (@pink) on Jan 28, 2018 at 9:53pm PST

- A kako ti izgledaš? Pošto nisam čula za tebe dok me nisi uzeo u usta. Zvaću te mali ljubičasti trol.

Pevačica je zatim napisala da ona smatra da je blagoslov stariti: 

- Ako imate bore oko očiju i usana, znači da ste se smejali mnogo. Molim se da za deset godina izgledam još starije, to će značiti da sam živa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija