• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2018

13:40

SAVRŠEN PAR!  Anastasija Ražnatović snimila prvu pesmu

Showbiz

SAVRŠEN PAR! Anastasija Ražnatović snimila prvu pesmu

Podeli vest

Anastasija Ražnatović do kraja juna objaviće prvi muzički singl "Savršen par"

Uz muziku i aranžman koji potpisuje makedonski hitmejker Darko Dimitrov, i tekst čiji je autor, Anastasija će zaploviti u pop muzičke vode.

Svoju prvu pesmu, mlada pop pevačica je snimila 16.maja u Skoplju, a pesma vrlo modernog zvuka, pod nazivom "Savršen par" bi trebalo da nagovesti u kom muzičkom smeru će se razvijati njena karijera. I sama je svesna da je pred njom veliki muzički izazov, da su neminovna poređenja, kao i da je čeka borba kako bi dobila svoje mesto na domaćoj muzičkoj sceni. 

Premijera pesme će zapravo biti kroz premijerno prikazivanje spota čije je snimanje povereno produkciji "IDJ videos" koji su ovaj posao odradili kroz nekoliko dana snimanja po Beogradu, a i sam spot nosi brojan iznenađenja. O svom početku, Anastasija Ražnatović kaže:

Moralo je prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da ja budem sigurna da hoću da se upustim u ono što sam godinama želela. Ponosna sam što sam neke dogadjaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme "Savršen par", a sada je na publici je da odluči kako im se dopada, ja sam nestrpljiva -  izjavila je Anastasija. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija