• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav & zdravlje/Dejan Katalina

18.06.2018

18:08

MOJA ŽENA NIJE LJUBOMORNA: Glumac serije koja je osvojila Srbiju otkriva nepoznate detalje!

Showbiz

MOJA ŽENA NIJE LJUBOMORNA: Glumac serije koja je osvojila Srbiju otkriva nepoznate detalje!

Podeli vest

Danijela je svesna posla kojim se bavim i nikada mi nije pravila problem kad igram ljubavne scene, kaže u intervjuu za Ljubav&Zdravlje Stefan Buzurović

Beogradski glumac Stefan Buzurović debitovao je na velikom platnu već sa osam godina u filmu "Ruski car", a publika ga je zapamtila i kao Packeta, školskog mangupa iz popularne serije "Neki novi klinci", koja je emitovana pre 15 godina. Pozorišna publika ga pamti po rolama na scenama Dadova, Ateljea 212 i Narodnog pozorišta u Beogradu. Međutim, Stefan je trenutno najpoznatiji po ulozi Pavla u seriji "Istine i laži", koja je oborila sve rekorde popularnosti i čija prva sezona upravo ulazi u svoje uzbudljivo finale.

Mladi glumac za naš dodatak govori o liku kojeg tumači i izazovima sa kojima se susretao, ali i o svom braku sa poznatom voditeljkom Danijelom Jankov, sa kojom ima sina Nestora i ćerku Klaru...

Pavle je trebalo da bude malo negativan i prilično iritantan lik u seriji, ali svi se slažu da si uspeo da ga učiniš više nego gotivnim. Kako ti je to pošlo za rukom?- Ja sam od početka imao razumevanja za Pavla i nadam se da sam mu potrefio žicu. Kada se sve stavi na gomilu, moramo da se složimo da Pavle nije potpuno realan lik sa svim okolnostima koje ga okružuju i akcijama koje manje ili više uspešno pokušava da sprovede. Ali upravo to je meni dalo krila da ga tražim i na kraju i nađem u toj nekoj međuzoni tragedije i komedije.

Ponosan sam na ulogu Pavla i izgleda da mi leže takve uloge

Jesi li očekivao da će te ova serija učiniti toliko popularnim i traženim?- Serije ovog tipa uvek doprinose popularnosti i bilo je očekivano da ćemo svi postati popularniji.

Rečenica "koje su to priče" nalazi se i na majicama, da li je ona bila deo pripremljenih dijaloga ili je tvoja improvizacija?- "Koje su to priče" se slučajno dogodilo u jednoj sceni. Nije ga bilo u scenariju, ali je meni toliko leglo u tom trenutku da sam odlučio da ga plasiram na još nekoliko mesta. Onda je vrag odneo šalu kad sam shvatio da je to rečenica koje ne želim da se odreknem.

A post shared by stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) on Apr 19, 2018 at 3:18am PDT

Pavle je zavodnik i "igrač", jesi li utkao u ovaj lik i neke delove vlastitih iskustava, kao što je ono da ti pišeš levom rukom isto kao i lik koji tumačiš?- Svaki lik uvek baziramo i na ličnim iskustvima, naravno. Što se tiče leve ruke, šta da vam kažem, levoruk sam. Da igram neku istorijsku ličnost koja je pisala desnom rukom, sigurno bih se potrudio da i to izvedem, ovako je ipak lakše.

Moja deca su pratila seriju sve dok Isidorovići nisu vukli Pavla za uši i tukli ga prazilukom

Imaš dosta ljubavnih scena u seriji, kako tvoja supruga gleda na to?- Danijela je svesna posla kojim se bavim i nikada nije predstavljalo problem kada dođemo do ljubavnih scena. Mi pravimo jasnu razliku između Stefana i Pavla ili ma kog drugog lika koji tumačim.

Da li tvoji klinci prate seriju i kako doživljavaju tatu na malom ekranu?- Deca su pratila seriju sve do momenta kada su Isidorovići vukli Pavla za uši i tukli ga prazilukom. To im je teško palo i od tada imaju pametnija posla.

Kada neki glumac dobro odigra neki lik, publika nastavlja da ga pamti po njemu. Misliš li da će te Pavle pratiti i u mnogim narednim projektima?

- Pavle nije moje prvo pojavljivanje i mislim da to umanjuje šansu da me u toj meri poistovete sa njim. Ali sam svakako ponosan na ulogu Pavla i, ako smem da primetim, izgleda da mi leže takve uloge. U tom smislu ne bih imao problem ni ako bih "zaređao" sa takvim rolama.

Danijelu volim i trudim se i da joj to kažem i pokažem

Kako uspevaš da se prešaltaš sa "Istina i laži" na "TV Čorbu"?- Nije to nikakav podvig. Ja oba projekta i oba posla jednako volim i ne dešava mi se da se pomešaju ni na trenutak.

Paja ima vrlo složenu porodičnu situaciju, da li smatraš da je njegova priča dosta slična pričama mnogih današnjih parova i brakova?- Slična je u tolikoj meri da manjak ljubavi, saosećanja, vremena i poverenja najtačnije opisuje vreme u kom živimo u smislu muško-ženskih odnosa. Ali ipak sam siguran da je Pavlova situacija znatno teža od mnogih. Iako znamo da, kada je ljubav u pitanju, svakome je njegova muka najgora.


Ti imaš harmoničan brak, koji su sastojci potrebni da bi ta harmonija nastala i da bi preživela test vremena?

- Ne postoje univerzalni saveti i recepti. Ja Danijelu volim i trudim se i da joj to kažem i pokažem. Isto funkcioniše i ona prema meni. Sve velike i važne stvari u životu su beskrajno jednostavne ako su prave.

Sve velike i važne stvari u životu su beskrajno jednostavne ako su prave

Nedavno si potpuno promenio imidž, da li je ta transformacija posledica neke nove uloge ili tvoj lični hir?- Promenio imidž jesam, ali samo u odnosu na seriju. Zapravo sam se vratio na ono kako inače izgledam leti.

Počeo si intenzivno da vežbaš u teretani, da li to znači da će Pavle u narednoj sezoni biti mnogo zgodniji i zategnutiji?- Ne bih da dajem neka opasna obećanja, pa da se kasnije svi razočaramo. Počeo sam da treniram jer sam odlučio da je trenutak da se neke navike promene zarad samog zdravlja. Uz veliku pomoć Maje Dimitrijević, moje drugarice i trenera, uspevam da povratim kondiciju i da pravim velike pomake u tom smislu na nedeljnom nivou.

A post shared by stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) on Jun 2, 2018 at 3:13am PDT

Imaš li neki specifičan režim ishrane?- Moj omiljeni - meso i salata!

Koji su tvoji najveći poroci i ima li neki u kojem posebno uživaš?- Sigurno ih imam, ali ako ih ja okarakterišem kao poroke, onda više ne bih u njima uživao.

Možeš li da nam otkriješ šta možemo da očekujemo u narednoj sezoni, možda neki novi Pavlov hod po ivici krova?- Verujte mi da ni ja još uvek ne znam sve pojedinosti koje se tiču Pavla i njegovog daljeg puta. Mogu samo da vam kažem da će biti jako uzbudljivo i da očekujete neočekivano.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija