• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

20:59

SEKA KRIJE RAZMIRICE MEĐU ČETIRI ZIDA: Veljko i ja se svađamo, ali nikada pred Jakovom!

Showbiz

SEKA KRIJE RAZMIRICE MEĐU ČETIRI ZIDA: Veljko i ja se svađamo, ali nikada pred Jakovom!

Podeli vest

Seka Aleksić konačno priznala da i ona ima probleme u braku sa Veljkom Piljikićem, ali se trudi da sve nesuglasice sakrije od svog sina

Pevačica Seka Aleksić priznaje da se svađa sa svojim mužem Veljkom Piljikićem, ali tvrdi da nikada ne prave scene pred sinom Jakovom.

Folkerka, koja se uvek trudi da u javnosti pokaže kako je njen brak idealan, objašnjava da ipak ima probleme kao i svi ostali ljudi. O porodičnim razmiricama ne voli da govori javno, a na sve načine pokušava da ih sakrije i od najbližih.

Veliki problemi
Imam i ja probleme, kao i svi obični ljudi, a možda čak i veće od njihovih
Seka Aleksić

- Veljko i ja sve nesuglasice rešavamo sami. Nikada se ne svađamo pred porodicom, a posebno ne pred detetom. Jakov je veselo dete jer odrasta u porodici punoj harmonije i ljubavi. Kada je majka neraspoložena, to dete oseti pa se trudim da sve probleme brzo rešim - kaže Aleksićeva za Informer i dodaje da njene svađe sa mužem nisu baš učestale.

- Ne raspravljamo se svakodnevno. Poslednji put smo se pokačili pred moj koncert jer se nismo slagali oko repertoara koji ću izvoditi - otkrila je pevačica.

Ona je konačno priznala da bez obzira na sav glamur, novac i slavu, kada se ugase kamere i publika ode kući ona ostaje sama sa svojim nedaćama:

Nije lako biti mama
Danas je najteže biti roditelj. Koliko god se mi trudili ne znamo kakvo će nam sutra biti dete

- Imam i ja probleme, kao i svi obični ljudi, a možda čak i veće od njihovih. Samo što o tome ne volim da pričam u javnosti niti imam želju da se o tome piše u medijima. Kada izađem pred publiku volim da sam nasmejana i raspoložena, a privatne stvari ostavljam kod kuće.

Folkerka najveći strah ima od odgajanja deteta i razmišljanje o budućnosti njenog sina joj zadaje posebne glavobolje.

2010.
godine su se venčali Seka i Veljko

- Danas je najteže biti roditelj. Veljko i ja već sada učimo Jakova da bude dobar čovek. Objašnjavamo mu da je lepo da deli sa drugima i mislimo da je to dovoljno za sada. Ipak, koliko god se roditelji trudili, ne znaju kakvi će im sutra biti naslednici. Neko ima tu sreću da im dete bude super kada odraste, a neko opet ne - objašnjava pevačica.

Aleksićeva kaže da se nikada neće mešati u izbor svog sina, pa čak i ako bude hteo da pođe njenim stopama.

- Nisam od onih koji se bave pevanjem, pa onda kažu: "Ne bih volela da se moje dete bavi muzikom." Nametanje bilo koje profesije nije dobro, ali ni zabrana. Možete vi da ga naterate da bude lekar, ali možda sutra neće biti dobar u tome. Ili, što je još gore, iz inata da krene stranputicom - priča Seka.

Sreća da se Nataša razvodi, strašno je to što joj se desilo

Seka Aleksić je užasnuta činjenicom da je njenu koleginicu Natašu Bekvalac u aprilu brutalno pretukao muž Luka Lazukić. Folkerka kaže da joj je drago što se Nata otarasila nasilnika.
- Sreća je da se Nataša razvela, ona je doživela nešto strašno! Svi ljudi oko nje, porodica, saradnici i prijatelji bi trebalo da budu pažljiviji prema Nati, jer je ona prošla kroz nešto što ne bih poželela nijednoj ženi. Inače sam sa njom bila u kontaktu i pre svega ovoga, a nakon tog nemilog događaja se još češće čujemo. Zaslužila je sve najbolje, ona je jedna duša od čoveka - kaže pevačica.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija