• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glossy.rs/Informer.rs

05.08.2018

18:15

BRED I DŽENIFER ZAJEDNO NA... Bivši supružnici u ulogama života?

Showbiz

BRED I DŽENIFER ZAJEDNO NA... Bivši supružnici u ulogama života?

Podeli vest

Bred Pit i Dženifer Aniston dobili su priliku da ponovo, rame uz rame, odigraju glavne uloge u velikom i veoma isplativom projektu gde bi morali da igraju zaljubljeni par

Naime, bivši supružnici su dobili su priliku da ponovo odigraju glavne uloge u velikom projektu u kome bi morali da igraju zaljubljeni par. Blizak izvor tvrdi da ne postoji razlog koji bi ih sprečio da odbiju ovako kvalitenu i profitabilnu ponudu.

Njih dvoje su izgladili odnose, a producenti filma sa nestpljenjem iščekuju njihov odgovor, s tim da ni Bred ni Dženifer ne žele da glume ljubavni par, pa su pregovori u toku.

Dženifer i Bred nikada raniji nisu bili zajedno na filmskom platnu, već samo i jednoj epizodi "Prijatelja", gde je popularni glumac imao kratku rolu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija