• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

31.08.2018

19:20

(FOTO) KEŽMAN SE OŽENIO U ŠORTSU! Proslavljeni fudbaler drugi put stao na ludi kamen

Showbiz

(FOTO) KEŽMAN SE OŽENIO U ŠORTSU! Proslavljeni fudbaler drugi put stao na ludi kamen

Podeli vest

Mateja Kežman se venčao na plaži dugogodišnjom devojkom Tarom Šumonjom na Adi Bojani, gde su se i upoznali

Mateja Kežman se oženio prekjuče na plaži svojom dugogodišnjom devojkom Tarom Šumonjom na Adi Bojani. Od venčanja nisu želeli da prave pompu, pa su se na večnu ljubav zavetovali ležerno obučeni - ona u kratkoj beloj haljinici, a on u šortsu.

Informer

Bosi pred matičarem

Proslavljeni fudbaler i njegova izabranica sklopili su brak pred stotinak zvanica upravo na mestu gde su se i upoznali pre nešto više od četiri godine.

 - Bilo je to jedno prelepo venčanje. Svatovi su brodićem prevezeni na plažu gde je došao matičar i venčao Taru i Mateju. Njemu je kumovao dugogodišnji prijatelj Goran, a njena kuma je bila drugarica Marina. Posle svečane ceremonije napravili su veliku žurku na Adi Bojani - priča za Informer jedan od gostiju na ovom venčanju.

Informer

Mladenci su želeli da se što prijatnije osećaju, pa su sklopili brak bosonogi:
- Svi su bili bosi, i Tara i Mateja i svatovi. On se odlučio za nešto neobičniji stajling, pa je uz belu košulju nosio cvetni šorts, a stavio je i šešir na glavu. Najbitnije mu je bilo da se tog dana svi lepo provedu i vrate kući sa divnim uspomenama - ističe naš sagovornik.

Informer

Proširenje porodice

Pre Tare, Kežman je više od deceniju bio u braku sa Emilijom, sa kojom ima troje dece. Iz veze sa Marijom Perković dobio je sina Filimona, koji danas ima pet godina. Prijatelji ovog sportskog menadžera kažu da je ludo zaljubljen u svoju novu suprugu, kao i da sa njom planira proširenje porodice.

Informer

Ko je Matejina ljubav?

Informer

Kežmanova druga žena Tara Šumonja bila je udata za Milutina Mutija Perišića, sina poznatog beogradskog advokata Ace Perišića. Iz imućne je porodice, a sa Matejom se upoznala pre četiri godine na Adi Bojani, upravo na mestu gde su se u sredu i venčali.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija