• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/H!T

01.09.2018

15:40

MILICA PAVLOVIĆ KONAČNO PRIZNALA KOJA JOJ SE KOLEGINICA SVIĐA: Rada je prava SEKS-BOMBA, ima noge do plafona!

Showbiz

MILICA PAVLOVIĆ KONAČNO PRIZNALA KOJA JOJ SE KOLEGINICA SVIĐA: Rada je prava SEKS-BOMBA, ima noge do plafona!

Podeli vest

Milica Pavlović smatra da je Manojlovićka najatraktivnija na estradi. Seksi senjorita tvrdi da su Srpkinje najlepše žene na svetu

Milica Pavlović kaže da je njena koleginica Rada Manojlović najzgodnija na estradi! Ona ističe da pevačica iz Četereža ima fantastične noge, na kojima bi joj pozavidele mnoge žene. Pevačica je ovim potezom pokazala da nije sujetna i da joj nije problem da pohvali koleginice, za razliku od drugih pevačica koje to nikada ne rade. Osim toga, Milica je otkrila da je kao devojčica bila nestašna, ali i da je od prve zarade baki i deki renovirala kuhinju.

Najzgodnija pevačica na estradi je...

- Srpkinje su sigurno jedne od najlepših žena na svetu! Ima zaista mnogo mojih koleginica koje izgledaju kao prave bombe. Evo, prva mi pada na pamet Rada Manojlović i one njene noge do plafona.

Informer

Kao dete bila sam...- Prilično energična, puna snage i raznih ideja. Umela sam da prkosim baki i deki. Uvek mi je bilo zanimljivo da radim stvari koje su mi branili. Sećam se da su se naljutili na mene kada mi nisu dozvolili da se igram s decom na ulici, a ja sam iskoristila njihovu nepažnju, popela se na stolicu i pobegla iz kuće kroz prozor. Kada su to shvatili, nisam se dobro provela.

Prvi poljubac...- Žene ne zaboravljaju stvari koje ostave utisak na njih. Prvog poljupca se svakako sećam, ali bilo bi bolje da sam ga zaboravila jer sam tada bila potpuni amater.

Najnesrećnija sam bila...- Još dok sam bila dete, moji su me pripremali za sve što me čeka. Vremenom sam naučila da prvo odvojim realan problem od umišljenog, a onda i da shvatim da mi jedino može pomoći pronalaženje rešenja. Danas sam stabilna osoba, pa ne postoje situacije koje mogu da me dovedu u stanje da se osećam bespomoćno.


Prvi zarađeni dinar potrošila sam...- Prvi novac sam zaradila kao običan radnik u štampariji u Švajcarskoj. Kada je reč o mojoj muzičkoj karijeri, imala sam sreću da sam u takmičenju "Zvezde Granda" izazvala ogromnu pažnju i da je moje ime maksimalno izbrendirano još dok je trajala sezona. Tako sam već od prvog nastupa zaradila, za mene, veliku količinu novca. Prvi honorar sam potrošila tako što sam baki i deki renovirala kuhinju u Bunibrodu. Ne mogu da vam opišem njihovu sreću u tom momentu.

Najskuplja i najjeftinija stvar u ormanu...- Imam haljinicu koju sam kupila za nekoliko hiljada dinara u Leskovcu. Interesantno je da su me modni stručnjaci u toj haljinici ocenili kao odlično obučenu. To mi je samo potvrdilo da novac nije presudan kada je reč o garderobi. Imam dosta odeće koju može da priušti svako prosečnih primanja, ali imam i puno dizajnerskih komada.


Prijatelju ili dečku nikad ne bih oprostila...- Izdaju! Ja sam za sve ljude koji su mi bitni, dragi i koje volim tu i da sam na kraju sveta, tako da isto očekujem i od njih. Izuzetno sam lojalna i posvećena, i to je ono što zahtevam i od drugih ljudi.

Najviše para u kafani dala sam za pesmu...- Već nekoliko godina mi je omiljena pesma "Ja bez tebe ne mogu da živim". Mislim da bih na tu pesmu u kafani dala sve što imam u novčaniku. Sreća što uglavnom koristim kartice. Šalim se, naravno! Zadovoljstvo mi je da dam novac za omiljenu pesmu koju u tom momentu želim da čujem.

Živce mi je pokidao...- Ako mi verujete, i dok odgovaram na ova pitanja kidam sama sebi živce, ali samo zbog toga što ne mogu sve da postignem. Cele godine ozbiljno i studiozno radim na novom albumu, ali sam morala da otkažem sastanak s kompozitorom Vladom Uzelcem, jer moram da završim obaveze koje su se neočekivano pojavile. Ne volim kada mi nešto pokvari raspored i unapred isplanirane obaveze, jer sam veoma precizna, organizovana i tačna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija