• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2018

18:56

LEPA BRENA NE PODRŽAVA SNAJKU: Trudnoj Priji nije mesto na sceni!

Showbiz

LEPA BRENA NE PODRŽAVA SNAJKU: Trudnoj Priji nije mesto na sceni!

Podeli vest

Lepa Brena ne voli kada njene koleginice, među kojima je i Aleksandra Prijović, sa stomakom do zuba pevaju i igraju na bini

Lepa Brena smatra da trudnicama, među kojima je i njena snaja Aleksandra Prijović, nije mesto na sceni!

Mlada pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće, ali i dalje peva po klubovima, što njenoj svekrvi smeta. Međutim, Brena ne želi da se zbog toga svađa sa snajkom.

- Aleksandra će nastupati dokle ona smatra da treba. To je njena odluka, ali ja lično ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pevaju a već imaju veliki stomak. Žene u blagoslovenom stanju nose bebu u sebi, to je jedan specifičan osećaj. Scena ipak nije za žene u malo ozbiljnijim trudnoćama - kaže folk diva.

Stalno plačem

Brena tvrdi da ne može da dočeka da vidi unuče, da je veoma raspoložena otkad je saznala da će postati baka i da ne može da kontroliše emocije, pa je ukućani često vide uplakanu.

Dizaću noge, samo da
se ne udarim u glavu

Lepa Brena otkriva da će na koncertu, zakazanom za 20. oktobar u beogradskoj Areni, nastaviti da noge diže uvis! Pevačica ističe da će biti pažljiva da ne bi opet pala ili se udarila.
- Noge ću standardno dizati uvis, samo da se ne udarim u glavu! - kroz smeh kaže pevačica.

- Ne znam kako ću dočekati mart, da se Aleksandra porodi. To je bila najlepša vest koju smo mogli da dobijemo u ovim godinama. Kad god pričamo o bebi, ja zaplačem - priča kroz suze pevačica.

Ona dodaje da se članovi porodice Živojinović bukvalno utrkuju ko će više stvari kupiti za prinovu:

- Non-stop kupujemo stvari za bebu, preterujemo. Da Aleksandra rodi dvojke, ne bismo uspeli da im obučemo sve što smo već kupili. Što se imena za moje unuče tiče, ne znam kako će se zvati, niti se mi mešamo u to. Na roditeljima je da nazovu sina kako oni žele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 26. Авг 2018. у 8:18 PDT

 

Stefan je mlad za brak

I dok je preplavljena emocijama pričala o unučetu, na pitanje hoće li njen sin Stefan Živojinović uskoro stati na ludi kamen, Brena je promenila izraz lica.

​(FOTO)TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U BIKINIJU: Pogledajte kako izgleda u 3. mesecu!

- Nemojte, molim vas, rano je. Naši muškarci ne treba da se žene pre tridesete godine. Imati dete nije posledica jedne intimne veze, da ne kažem nečeg drugog, već je velika i ozbiljna odgovornost - tvrdi Brena.
 



 

 



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 5 godina

Udajom za Zivojinovica postala Zvezda... boze dragi ko nije danas zvezda

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija