• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rojters

17.10.2018

10:12

(FOTO) DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Nikol Kidman drastično promenila izgled zbog novog filma

Showbiz

(FOTO) DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Nikol Kidman drastično promenila izgled zbog novog filma

Podeli vest

Australijska zvezda Nikol Kidman drastično je promenila izgled za potrebe snimanja nove drame "Destroyer", u kojoj glumi umornu i istrošenu detektivku s bolnom istorijom

Dobitnica Oskara zamenila je svoje plave uvojke kratkom bob frizurom za ulogu Erin Bel, detektivke koju prošlost nastavlja da progoni godinama nakon infiltriranja u kriminalnu bandu u sklopu jedne tajne operacije. 

 - Potpuno sam se postavila u poziciju lika koji igram. Osetila sam tugu i bol Erin Bel. Mislim da se u ovom liku nalazi više besa nego u bilo kojem drugom ženskom karakteru koji sam gledala na ekranu -  nedavno je izjavila Nikol Kidman. 



Bitno je istaći da drastične promene izgleda nisu strane Nikol Kidman. Ona je za ulogu Virdžinije Vulf u filmu "The Hours" takođe znatno izmenila izgled, a za navedeni film je dobila i Oskara. 

Kritičari su pohvalili njene performanse u drami "Destroyer" i opisali njen izgled kao gotovo neprepoznatljiv, prenosi Rojters.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Tako je simpaticna u toj slici, mnogo lepse od onih plasticnih izgleda. Ali ni to nije njeno lice, to je rezultat mnogo plasticnih operacija. Kao sto je i sama rekla nema nicega sto ona nije probala.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija