• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.10.2018

12:39

BEKAMOVI PRED RAZVODOM? Djevid: Biti u braku ovoliko godina, TEŽAK JE TO POSAO!

Showbiz

BEKAMOVI PRED RAZVODOM? Djevid: Biti u braku ovoliko godina, TEŽAK JE TO POSAO!

Podeli vest

Bekamovi su u braku 19 godina i važe za veoma skladan par. Ipak, ni kod savršenog bračnog para nije sve tako savršeno

Dejvid Bekam progovorio je o odnosu sa bivšom Spajsicom i otvoreno priznao da im je trebalo puno truda kako bi sačuvali svoj brak.

-  Biti u braku ovoliko godina... Znate, težak je to posao. Vremenom je postalo veoma komplikovano - rekao je Bekam za jedan australijski magazin.

Na pitanje da li mu je dosta medijskih spekulacija o razvodu, Bekam je istakao da je u takvim situacijama najbitnije zaštiti decu. Proslavljeni sportista sa Viktorijom ima četvoro dece: sinove Bruklina (19), Romea (16) i Kruza (13) i ćerkicu Harper (7).

Foto: Reuters

Viktorija Bekam je u junu prekinula glasine o razvodu fotografijom na Instagramu na kojoj grli ćerkicu i poručuje suprugu da im nedostaje.

- Ljudi izmišljaju priče o nama već 20 godina. Dejvid i ja smo navikli to da ignorišemo i funkcionišemo normalno. Te priče više pogađaju članove naše porodice nego nas dvoje - rekla je Viktorija nedavno i dodala da se njih šestoro uvek drže zajedno, te da je to ključ zdrave i stabilne porodice. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija