• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2018

22:39

(VIDEO) DEMI MUR U VEZI SA SRPKINJOM! Skoro tri godine su uspevale da se sakriju od javnosti

Showbiz

(VIDEO) DEMI MUR U VEZI SA SRPKINJOM! Skoro tri godine su uspevale da se sakriju od javnosti

Podeli vest

Vest o vezi popularne glumice Demi Mur (56) neprestano iznenađuje fanove, iako glasine kruže od početka 2017. Naime, glumica je skoro tri godine u vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par retko pojavljuje zajedno u javnosti

Čini se da je Demi nakon nekoliko propalih veza i tri propala braka napokon našla sreću u ljubavi. Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom Mandžukom, a u vezi su nešto manje od tri godine, piše Radar onlajn.

Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Par se zajedno brine o Mašinoj ćerki Rumi, kako navodi pomenuti portal, a veza je dugo sakrivana od javnosti. Maša svoje praznike često provodi sa Demi i njenom porodicom.

Prošle godine su zajedno provele nekoliko dana u Beogradu gde su na splavovima uživale do kasno u noć.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 5 godina

E blago nama sada ,valjda se ponosimo sa tim sada .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija