• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2018

08:25

IMA SE, MOŽE SE! Kejti Peri najplaćenija pevačica u 2018. godini

Showbiz

IMA SE, MOŽE SE! Kejti Peri najplaćenija pevačica u 2018. godini

Podeli vest

Magazin "Forbs" objavio je listu 10 najplaćenijih pevačica u 2018. godini, a na prvo mesto se, posle tri godine, vratila Kejti Peri i sa trona "skinula" Bijonse

Kako navodi "Forbs", Keti Peri (34) je u toku ove godine zaradila 83 miliona dolara, odnosno nešto više od milion dolara po svakom nastupu. Pored toga, ona je navodno plaćena 20 miliona dolara za svoju ulogu sudije u emisiji "Američki idol".

Zahvaljujući činjenici da joj je album "Repjutejšn" prodat u dva miliona primeraka u prvih sedam dana od objavljivanja, Tejlor Svift je po proceni "Forbsa" ove godine druga sa zaradom od oko 80 miliona dolara. 

"Forbs" napominje da je Sviftova vrlo lako mogla da dođe do prvog mesta na listi, ali da je njena turneja zakazana van perioda obračuna za tekuću godinu.

Foto: APfoto



Na trećem mestu nalazi se Bijonse, koja je ove godine objavila prvi album sa svojim mužem, reperom Džejem Zijem. Ona je ove godine zaradila 60 miliona dolara.

"Isplati se biti Pink", navodi "Fobrs", dodajući da je ova poznata pevačica u toku 2018. godine zaradila 52 miliona dolara. 


Sa 66 nastupa, filmom "Zvezda je rođena" i dogovorima sa "Versačeom" i "MAC-om", Lejdi Gaga je ove godine zaradila 50 miliona dolara.

Da nema nameru da se zaustavi sa svojih 49 godina pokazala je Dženifer Lopez, koja je zaradila 47 miliona dolara i nalazi se na šestom mestu najplaćenijih pevačica.

Svetska zvezda sa Barbadosa, Rijana, zaradila je 37,5 miliona dolara, iako nije bila na turneji još od 2016. godine. "Forbs" navodi da je Rijana svoje prihode ostvarila od kozmetike i veša za žene, kao i za ulogu u filmu "Oušnovih 8".

Helena Fišer bogatija je za 32 miliona dolara nakon, kako navodi "Forbs", fenomalne turneje na kojoj je zarađivala više od milion dolara po nastupu.

Uzimajući pola miliona dolara za veče u Las Vegasu, a skoro duplo više po arenama u Evropi, Selin Dion se lako popela do cifre od 31 milion dolara, koliko je zaradila ove godine.

Na poslednjem, 10. mestu, sa 30 miliona dolara nalazi se Britni Spirs.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija