• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Jelena Živković

24.12.2018

18:41

LJUBAV PREKO ŽICE: Nikola i ja video-pozivima "lečimo nedostajanje"!

Showbiz

LJUBAV PREKO ŽICE: Nikola i ja video-pozivima "lečimo nedostajanje"!

Podeli vest

Poznata pevačica Ana Kokić i njen suprug Nikola Rađen pronašli su način da umanje kilometre od Beograda do Moskve, a ona sa ćerkama željno očekuje njegov povratak. U međuvremenu joj polazi za rukom da ostane u vrhu popularnosti, a zahvaljujući korekcijama u ishrani, sada izgleda kao prava seks-bomba!

Ona je zgodna, seksi plavuša, udata za jednog od naših najboljih vaterpolista. Imaju dve ćerkice, Ninu i Teu, karijere na kojima im se može pozavideti. Trenutno žive odvojeno, jer je njega talenat odveo u Moskvu, pa pop pevačica Ana Kokić često sa ćerkicama odlazi u Rusiju kako bi sa suprugom Nikolom Rađenom uživala u lepotama Moskve i njihove ljubavi. Ako se ukuca ime Ane Kokić na internetu, ovih dana "izlaziće" vam uglavnom naslovi poput "Rešila da smrša", "Ana na dijeti..." ali i oni poput "Sve pršti od seksepila, Ana Kokić..." Mnogi bi rekli, da nema potrebe da se opterećuje kilažom, jer izgleda savršeno, ali Ana je odlučila! A pred kraj 2018, za "Ljubav i Zdravlje" otkrila nam je svoje želje i planove, ali i dijetu koja joj je pomogla da izgleda još bolje.

Zašto si na dijeti?
- Poslednjih par godina zaista mučim muku sa kilogramima i to ne krijem jer verujem da ima još žena koje su u istoj situaciji kao ja. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, jednostavno način života i ova "brzina" me ponekad čine nervoznom, pa ne umem da kontrolišem potrebu za hranom. Najveći problem su mi slatkiši koje obožavam i kojih ne mogu da se odreknem.

 

(VIDEO) MILIGRAM I KARLEUŠA VEČERAS PALE VATRU! A možda pale i - "vutru"!

Kakva je tvoja dijeta? Pokloni čitaocima časopisa "Ljubav i zdravlje" recept.
- Doručak, ručak, večera, prepodnevna i popodnevna užina. Sve mora biti dijetalno i važno je jesti na tri do četiri sata zbog metabolizma. Namirnice su uglavnom meso, voće, povrće, salate, mlečni proizvodi, koštunjavo voće... Poželjno je da sve bude sa što manje masnoće. Dosta tečnosti, odnosno vode, limunade, zelenog čaja i nezaslađene kafa. Fizička aktivnost je obavezna, bar svakodnevna šetnja. Nema hleba i slatkiša.

 

 

I, kako napreduješ? Jesi li nervozna?
- Moram priznati da ima trenutaka kada posustanem, ali već sledećeg dana se vraćam na zdravu hranu.

Kada je reč o nastupima, o tome gde bi volela da pevaš, imaš li neku neispunjenu želju?
- Za sada nemam. Volela bih da odem u Australiju i Ameriku, ali znam da će i to jednog dana doći na red, pa nisam nestrpljiva.

 

(FOTO) OFUCANI MAČOR: Završio sam sa snimanjem komedija, sada sam star i naboran!

Šta je tvoj profesionalni san? Kada se setiš svojih početaka, pa sve do danas, da li si ga možda već ispunila?
- Kao što sam već rekla, uvek može bolje i više. Drago mi je što sam dosta napredovala i neprestano radila na sebi, ali imam još mnogo planova i nemam nameru da pravim pauzu ili da prestajem da se bavim muzikom. Sve što sam zamislila, do sada sam i ostvarila. A uskoro krećem u nove radne pobede.

Kuvam svaki dan

Kakva si kuvarica? Da li se baviš uopšte kuvanjem, spremanjem...?
- Kuvam skoro svaki dan. I zbog dece i zbog sebe. Trudim se da hrana bude što zdravija i domaća. Volim i da eksperimentišem, pa ponekad sebi uvedem par dana veganske ishrane i detoks.

Da li se kuva i sprema novi album? Kakav želiš da bude?
- Novih pesama ima i radim vredno na njima. Još nisam odlučila da li će se sve one naći na albumu ili ću jednu po jednu da izbacujem u određenim vremenskim razmacima. Svakodnevno o tome pričam sa saradnicima i razmišljamo šta je pametnije uraditi.

Jedna si od pevačica za koje se ne vezuju neke, u slengu rečeno, "rijaliti priče". Kako uspevaš da se izboriš sa trendom da svi sve moraju da znaju o poznatima? Evo i mi smo radoznali... :)
- Uvek sam se trudila da "doziram" popularnost, da se zapravo ne pojavljujem u medijima bez nekog posebnog povoda i razloga. Danas je, čini mi se, najlakše postati poznat, ali je najteže dobiti ljubav publike i održavati tu popularnost. Ja se bavim muzikom i želim da tako i ostane. Ne želim da budem "u trendu", već samo da uživam u onome što radim.

 

 

Kako zapravo izgleda ljubav na daljinu? Iskreno, kako se boriš sa nedostajanjem?
- Svesna sam da to neće trajati doveka, pa sam prihvatila takvu situaciju i zato lakše podnosim sve to. Današnja tehnologija nam je omogućila da se video-pozivima na neki način utešimo i bar na tih par minuta kilometre umanjimo.

Da li je ćerkama teško objasniti da tata mora da bude daleko i da se samo povremeno viđate sa Nikolom?
- One su veoma razumne i dobre devojčice koje shvataju da tako sada mora biti. Nikola je u svakom trenutku tu za njih, makar i preko telefona, što njima olakšava ovaj period razdvojenosti.

Kako je njemu tamo, iz tvoje perspektive? Da li si ponekada uplašena za njega, zabrinuta?
- On je vrhunski sportista, spartanski vaspitan i nema razloga da preterano brinem. Nije mi svejedno kada mi kaže da se povredio na treningu ili utakmici jer znam da neće da miruje jer želi da se uvek prikazuje u najboljem svetlu i da ispoštuje svoj klub i svoje saigrače. Tada sam zabrinuta jer može doći do nekih zdravstvenih komplikacija.

 

(FOTO/VIDEO) IMA SE, PRELIVA SE... Ona je dokaz da konfekcijski broj 44 nikada nije izgledao bolje!

A o čemu on najviše brine?
- To morate njega da pitate. Ja se trudim da ga ne opterećujem nekim prolaznim i lako rešivim problemima, ali naravno uvek brine za devojčice, što je i normalno.

Kada ideš ponovo za Moskvu? Šta tamo volite da radite? To je grad sa mnogo izazova...
- Moskva je zaista prelepa, kao naslikana bajka. Tamo nam nikad nije dosadno jer uvek ima šta da se vidi. Ogromna je i još uvek nismo uspeli da obiđemo sva mesta koja smo planirali. Najviše volimo ovaj period kada su novogodišnji praznici jer je grad nestvarno ukrašen.

 

 

Kako izgledaju tamošnji klubovi i nastupi njihovih pevačica, da li si imala prilike to da vidiš? Imaš i neku omiljenu rusku pevačicu ili pevača, novije generacije? Nama je to tržište potpuno nepoznato, a broji milionske preglede na Jutjubu?
- Nisam pratila njihovu scenu, ali sam čula za neke pevače. Sve je to slično nama, ima raznih žanrova u muzici, pa ko šta voli neka izvoli.

Da li ti se sviđa "kroška kartoška" (punjeni pečeni krompir)? Šta voliš da jedeš kad odeš u Moskvu?
- "Krošku kartošku" obožavam i pitam se zašto toga nema kod nas?! Veoma je jednostavno napraviti, a jako je ukusno. Pa eto, da kažemo da mi je to omiljeno jelo kada sam u Moskvi.

Kako se Nina i ti borite sa površinama, merama: ar u hektar, metar kvadratni u decimetar kvadratni...? (ja nikako...) Čitate li zajedno lektire?
- Uh! Borimo se nekako, hahaha. Moram priznati da se i ja ponekad zbunim kada radimo zadatke jer imaju previše toga da nauče, a manjka strpljenja. Nisam stroga mama, ali to im je jedina obaveza koju imaju trenutno i mora da se uči.

 

PREDSTAVILA NOVI ALBUM "ZAUVEK"! Milica napravila žurku za pamćenje!

Ćerke su se okrenule sportu, izgleda... A jesu li muzikalne?
- Muzikalne su, ali mislim da je sada korisnije za razvoj i zdravlje da se bave sportom.

Da li postoji parfem za kojim ovih dana čezneš ili neka haljina, neka torba...? Šta je tvoj trenutni ženski hir? Šta je to što si ovih dana rekla: "Ovo moram jednog dana da imam"?
- Nisam materijalista, a posao kojim se bavim svakako zahteva da uvek imam mnogo haljina, tašni, cipela, parfema... To je nekako sastavni deo mog posla, pa nikad nisam čeznula za tim stvarima. Trenutno najviše želim da odem na odmor, ali znam da se to do leta neće dogoditi, pa sada već maštam o moru i nekoj lepoj destinaciji.

Koji si film poslednji odgledala?
- "Zvezda je rođena"! Prelep film i moram priznati da me je Lejdi Gaga oduševila kao glumica.

Šta je to što pevušiš po kući ovih dana?
- Baš pesma iz tog filma koju pevaju Lejdi Gaga i Bredli Kuper, a zove se "Shallow".


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija