• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC/informer.rs

30.12.2018

14:14

SAMO NAM JE JOŠ TO FALILO: Anđelina Džoli nagovestila mogućnost da uplovi u političke vode!

Showbiz

SAMO NAM JE JOŠ TO FALILO: Anđelina Džoli nagovestila mogućnost da uplovi u političke vode!

Podeli vest

Holivudska glumica Anđelina Džoli naznačila je da razmatra prelazak iz glumačkih u političke vode. U intervjuu koji je dala za BBC radio, rekla je da pre 20 godina ne bi ni pomišljala na tako nešto, ali da bi sada krenula u pravcu u kome mora da krene

Džoli, ambasadorka Komeserijata za izbeglice Ujedinjenih nacija, bila je gostujuća urednica BBC radio emisije Today program. 

Glumica je već godinama aktivistikinja i bavi se pitanjima poput izbeglištva, seksualnog nasilja i očuvanja prirode. 

U razgovoru sa BBC prezenterom Džastinom Vebom, Džoli je govorila o politici Sjedinjenih Država, društvenim mrežama, seksualnom nasilju i svetskoj migrantskoj krizi. 

RASKINULI EMINA I TURSKI MILIONER! Stavili tačku na romansu o kojoj su svi brujali



Kada ju je Veb pitao da li razmišlja o političkoj karijeri, odgovorila je:

- Da ste me ovo pitali pre 20 godina, nasmejala bih se. 

 

 


Ipak, danas nije tako. 

- Uvek kažem, ja idem tamo gde sam potrebna. Ne znam da li bih se snašla u politici. Mogu da radim sa predstavnicima vlada, mogu da radim sa predstavnicima vojske, dakle, nalazim se na zanimljivom mestu odakle bih mogla mnogo toga da uradim. 

 

(FOTO) MILICA U SEBE ULAŽE OZBILJNE PARE, a to se na ovim fotkama BAŠ DOBRO VIDI!



Ipak, dodala je da će "za sada" ostati tu gde jeste. 

Međutim, kada je Veb upitao da li to znači da bi mogla da bude jedna 30 do 40 kandidata na listi demokrata na izborima za predsedničke kandidate, Anđelina nije odgovorila odrično. 

- Hvala ti - rekla je. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija