• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2019

09:25

(VIDEO) STANA KATIĆ STIGLA NA KUSTENDORF, pa s Kustom odmah UDARILA PO RAKIJI!

Showbiz

(VIDEO) STANA KATIĆ STIGLA NA KUSTENDORF, pa s Kustom odmah UDARILA PO RAKIJI!

Podeli vest

Želela sam da dođem ovde kada sam snimala u Bugarskoj, ali se ispostavilo da je poprilično daleko. Tako da je ovo neverovatno, divno čudo za mene, rekla je Stana Katić

Kanadsko-američka glumica srpskog porekla, holivudska zvezda Stana Katić, predsednica žirija 12. Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala "Kustendorf", stigla je sinoć, 11. januara, u Drvengrad i rekla je  oduševljena prirodom Mećavnika i činjenicom da je na mestu gde je zabranjen crveni tepih.

- Prelepo. Pada sneg, prelepa je priroda i vrlo sam zahvalna što sam ovde - rekla je Katić, koju je dočekao osnivač "Kustendorfa" Emir Kusturica, u skladu sa srpskim običajima, sa hlebom, solju i rakijom.

Zvezda popularne serije "Kasl" (Castle) redovno posećuje Beograd, ali prvi put je u ovom delu Srbije.

- Ovo je divan poklon. Želela sam da dođem ovde kada sam snimala u Bugarskoj, ali se ispostavilo da je poprilično daleko. Tako da je ovo neverovatno, divno čudo za mene - rekla je Katić novinarima.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

O očekivanjima od festivala kaže da bi volela da bude od pomoći dok je u Drvengradu.

- Otvorena sam za nova iskustva i radujem se. Čula sam da je zabavno i jedva čekam da igram, uživam i upoznam nove filmske stvaraoce - rekla je Stana Katić.

Na pitanje šta je ponajpre dotakne u filmu, kaže ono što je neuhvatljivo, to parče magije koje treba da ostane takvo na kraju.

"Juhuuuu" je bila njena reakcija na činjenicu da je crveni tepih zabranjen u Drvengradu.

- Sviđa mi se to, to je super i tako relaksirajuće. Ovo je mesto opuštanja za umetnike i baš se radujem tome - rekla je poznata holivudska glumica.

Trenutno snima seriju "Absentia", triler u kome igra ženu koja je radila za FBI-a, bila kidnapovana i šest godina provela zatvorena, da bi se, kako je rekla, "vratila iz mrtvih".

- Sve se promenilo nakon toga, ali onda biva uvučena u seriju ubistava, mora da dokaže svoju nevinost i da povrati svoj život - objasnila je Katić i dodala da su pre dve sedmice završili sa snimanjem druge sezone.

Ispričala je da obožava gajde i da su članovi ekipe serije sakupili novac i doveli gajdaše sa planina Rodopi, koji su svirali na zabavi priređenoj povodom završetka snimanja druge sezone serije.

- To je bio magičan poklon - dodala je Katić.

Zamoljena da kaže nešto na srpskom, uz smeh je rekla: "Moji padeži su propast".

Katić će zajedno sa Slobodanom Despotom, izdavačem i piscem srpskog porekla koji piše na francuskom jeziku, i Tankredom Ramonom, francuskim režiserom dokumentarnih filmova i producentom audiovizuelnih sadržaja, dodeliti nagrade Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje, za koje se takmiči 21 film studenata i mladih autora iz čitavog sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija