• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

24.01.2019

12:19

DŽON TRAVOLTA: Nisam znao da li ću ikad uspeti da prebrodim gubitak sina

Showbiz

DŽON TRAVOLTA: Nisam znao da li ću ikad uspeti da prebrodim gubitak sina

Podeli vest

Džon Travolta je porodicu uvek stavljao ispred bogate glumačke karijere, a teške životne trenutke, kako sam kaže, prebrodio je zahvaljujući Sajentološkoj crkvi

Slavni 64- godišnji glumac u razgovoru za USA Today rekao je da mu je Sajentološka crkva pomogla u suočavanju s tragičnim gubitkom 16- godišnjeg sina Džeta 2009. godine. 

Travolta dugo nije znao da li će veliki gubitak ikada uspeti da prebrodi.

Njegovo najstarije dete, koje se borilo s autizmom i bolešću Kavasaki, doživelo je napad na porodičnom odmoru na Bahamima. Tokom napada, 16- godišnji Džet doživeo je udarac glavom koji se pokazao kobnim. 


"Crkva nas nikada nije napustila. Ne znam da li bi preživeo bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemnim", priznaje Travolta. 

Nakon nesretnog događaja, Travolta i supruga Keli Preston porodicu su čuvali još jače.

  - Naša deca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija -  rekao je Travolta koji je vezu s glumicom Keli Preston započeo nakon što su se upoznali na setu filma "The Experts" 1989. godine, a dve godine kasnije su se venčali. 

Džon i Keli roditelji su 18- godišnje Eli i osmogodišnjeg sina Benjamina. 

 - Oni su pametna deca i dobro napreduju jer su ohrabreni da primene ono što su naučili. Ela zarađuje za život kao glumica i vrlo smo ponosni na nju -  otkriva Travolta čija je ćerka nedavno završila snimanje kriminalističkog trilera "The Poison Rose" u društvu glumca Brendana Frasera, Morgana Frimana i oca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija