• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Živković

17.02.2019

19:11

(VIDEO) LIDIJA ŽARI I PALI: Uvek sam sa mlađim muškarcima! Molim lepo, što da ne?

Showbiz

(VIDEO) LIDIJA ŽARI I PALI: Uvek sam sa mlađim muškarcima! Molim lepo, što da ne?

Podeli vest

Poslednjih godina glumica Lidija Vukičević stalno je u žiži interesovanja jer na Instagram postavlja fotografije koje uvek izazivaju komentare. I svi se pitaju kako je uspela da i posle 30 godina izgleda isto! Evo kako...

Prošle su 33 godine otkada se glumica Lidija Vukićević pojavila u čuvenom filmskom serijalu "Žikina dinastija", a ogromnu popularnost stekla je ulogom u seriji "Bolji život". Igrala je glumicu Violetu Popadić, opasnicu i zavodnicu... Duge noge, gusta loknasta kosa... I taman kada je karijera krenula uzbrdo, udala se za fudbalera Mitra Mrkelu i otišla iz Srbije. Rodila je dva sina, koji su sada odrasli ljudi. Za "Ljubav i zdravlje" Lidija otkriva sve tajne svog dobrog izgleda, koji se komentariše ispod svake fotografije koju je objavila na Instagramu. Kaže, voli da se slika, a niko, ama baš niko, ne bi joj dao 57 godina. Ne menja se ona, ne menja se ni njena frizura... Razgovarali smo u njenom domu, a društvo su nam pravili Edi, Lea i Beli, njena tri velika psa.

- Obožavam životinje i celog života se bavim životinjama. Ne znam ni sama koliko sam ih udomila, nahranila, pomogla da ozdrave. I najviše vremena provodim sa životinjama. One su jedine koje bez kalkulacije daju ljubav. Imam divne sinove, bavila sam se njima celog života, ali deca i te kako mogu da zloupotrebe tu našu bezuslovnu ljubav. A to nije dobro za njihovo odrastanje, a ni za majku, kojoj preti opasnost da se pretvori u truleks krpu. E pa kod nas nije bilo tako. Kod mene nije moralo svaki dan da se jede kuvano, ali je svaki dan bilo razgovora. I mislim da sam od njih napravila dobre ljude.

(FOTO) ODLAZE ONI NAJBOLJI... OD NJEGA SMO UČILI ŽIVOT... Potresno pismo Lepe Brene i POSLEDNJI POZDRAV dragom prijatelju

Živite sami, sinovi su svako na svojoj strani...
- David završava pilotsku akademiju u Vršcu, on vikendom dolazi, a Andrej je na Voždovcu, ima svoj stan, profesionalno se bavi fudbalom. Normalno je da kada deca završe škole, odu od roditelja. Imaju devojke i sa njima i treba da budu. One su sve divne, volim ih sve i sve sam ih volela, i one bivše... Nekako uvek imam dobar kontakt sa njima, idemo zajedno u šoping... Verovatno zato što nemam žensku decu. A ako sam se nešto trudila to je da od svoje dece ne napravim mamine sinove, nego muškarce.

Sa ocem svoje dece imate odličan odnos?
- Naravno! Oduvek sam mislila da deca moraju da imaju mušku figuru u odrastanju. Samo majke koje ne vole dovoljno svoju decu, one će da odvraćaju decu od oca. Zato je otac moje dece uvek bio prisutan u njihovim životima, iako sam ja bila ta koja je znala raspored časova i sve što treba.

 

 

Da li vam je, iskreno, ponekada onako pomalo "krivo" što se niste ponovo udali?
- Ma, nikada, verujte mi. Ja sam se ponovo rodila kada sam se razvela! Da li to zvuči nekome ovako ili onako, ne zanima me. Mitar je dobar čovek, ali ja nisam pobornik braka, ja sam zagovornik ljubavi. Mislim da brak ubija ljubav. Ukoliko oboje nisu baš, baš veliki umetnici života. Brak mora da se neguje. Ja hoću da imam stalno "ono nešto" što me drži. Ja sam žena koja stalno hoće strast! To hoću i to umem, ali druga strane ne ume uvek... Ne govorim sada o svom bivšem mužu, to je daleka prošlost, govorim vam inače. Ne mogu ja da gledam svaki dan isto: dođe s posla, pa novine, pa dremka, pa ujutro opet na posao... Ja sam drugi tip, noćna sam ptica, moj ritam je drugačiji, a mnogo volim životinje i tu nema "ali". Ne može niko ko ne voli životinje da bude sa mnom.

Slučajnosti ne postoje

U koliko predstava igrate?
- Igram u dve predstave, "Čekajući ministra" u Akademiji 28 i monodramu "Istina". U toj monodrami izgovaram tekstove vladike Nikolaja, patrijarha Pavla, kao i romsku izvornu poeziju koja govori o zdravlju, ljubavi i sreći. Eto, ja lepo kažem da slučajnosti ne postoje... A sada sa vama pričam za "Ljubav i zdravlje". A još jedna slučajnost. Jako davno živela sam u Ulici Majke Jevrosime i često sam tu viđala čuvenu glumicu Ljubinku Bobić, koja je tada bila u poodmaklim godinama... Posmatrala sam je i divila joj se, iako nisam tada ni znala da ću i sama da budem glumica. A onda se doselim u ovaj stan i kada sam završila sređivanje, dođe čovek i kaže: "Gospođo, samo da na vašu terasu zakačimo ime ulice"... Nisam mogla da verujem: baš na mojoj terasi da stoji tabla "Ulica Ljubinke Bobić"...

Imate li sada ljubav u svom životu?
- Imam! Nisam tako često bila u vezama otkako sam se razvela, jer ni to nije baš normalno. Jedna poznanica mi kaže kako je ona stalno u vezi, a ja joj kažem: pa je l' imaš ti kriterijume uopšte? Ne tražim ja dlaku u jajetu, ali jesam zahtevna. Tražim čistu emociju, a to je najteže naći. Postoje neke predrasude o meni, čula sam da kažu kako taj koji mene želi da izvede mora da me vozi u ne znam kakvim kolima, da me vodi ne znam gde na večere... A to su sve gluposti! Svi koji su pokušali na to da me osvoje, nisu uspeli. Nisam ja osoba za takve adrenaline. Mene zanima adrenalin između ljudi, a ne između mene i jahte ili mene i dobrog auta.

Je l' vam sadašnji partner "baš po meri"?
- Jeste, onako je gospodstven, kavaljer je, a opet duhom sličan meni, jer ja sam neko ko će verovatno da vozi rolere i u 65. Godine mi ne znače ništa. Ne bavim se godinama, već životom. I otkako mi je mama umrla, a to je bilo pre samo pola godine, postala sam svesnija koliko kratko život traje, pa sam, čini mi se, još luđa i veselija!

 

 

Kako ste uspeli da ostanete isti, da izgledate tako mlado? I jeste li nekada u životu imali ravnu kosu?
- Teram svoju priču! Ako sam ja sebi dobra, ne zanima me šta ko misli. Jesam ispravljala kosu za potrebe jedne revije frizura. Ma izgledala sam kao one glumice iz španskih serija. Nisam znala da se ponašam. Uvek stavim ovaj učkur na kosu, a bez njega ne znam kako da se ponašam, kosa mi nešto leti, pada... I neću da se menjam. Što da menjam ono što mi je priroda dala? Pa nisam menjala ni zube, ni usta, pa što da menjam kosu. Ne diram ništa. To bi bilo nezahvalno.

Kako negujete lice?
- Botoksa nije bilo nikada, ali idem u jedan laserski centar. Nema nikakvog ubacivanja, samo se moja koža stimuliše da povrati kolagen na površinu. Još koristim svoje resurse, da tako kažem. A kad bude bilo potrebe, ako ne budem zadovoljna, ne vidim problem da uradim još nešto. Kada je reč o mojoj figuri - šetam kučiće svaki dan. Smatram da je necivilizovano da u današnje vreme imaš 300 kila. Pored toga, godinama radim 100 trbušnjaka svaki dan. To meni nije ništa, već imam mišiće i nije mi teško. Ne idem u teretanu, već vežbe radim kod kuće. Volim da izgledam lepo, da se doteram i nije mi važno šta obučem, već da mi dobro stoji. Zato mogu da se obučem i kod Kineza. Ma kad imaš trista kila, ne vredi ti nikakva marka.

JE L` VAS NEKO TERAO? Definitivno je zastrašujuce tako mlad biti u braku!

Prestali ste da pušite, da li se zdravo hranite?
- Pušenje sam izbacila, alkohol nikad nisam pila, ali jesam kafanski tip. Veselija sam od svih u kafani, iako popijem jedan pelinkovac. Obožavam kafane sa kariranim stolnjacima, ma, zatvorim kafanu vrlo često. Alkohol mi za to nije potreban. A pokušavam da se zdravo hranim koliko je to moguće. Jedem salate, sireve, tunjevine, ali najedem se ja i sarmi i mesa. Ne svaki dan, naravno. Čokoladu "najlepše želje" bih mogla da pojedem u tonama, ali pazim, neću posle da imam muku. Ne volim da se mučim. I pazim kako spavam. Kad legnem, ja spavam. Ni ne gledam TV, volim da čitam knjige. Knjiga i grafitna olovka, pa beležim, podvlačim... A pitanje izgleda je i pitanje duha. Imam pozitivnu energiju. Je l' znate vi koliko se ja ispričam sa ljudima samo dok odem do pijace? Osoba sam koja sve pita, nema kod mene tabu teme, sve pričam otvoreno, jer mislim da ću tako nešto i da saznam i naučim.

 

 

Nedavno su tabloidi objavili da se veoma dopadate Slobi Radanoviću, rijaliti zvezdi i pevaču. Kažu, lajkuje sve vaše fotografije na Instagramu, a vi ste izjavili da on i nije bio baš dobar prema svojim ženama u "haremu"...
- E, pa da, bilo je to u jednoj TV emisiji, kada su ga nazvali Sulejmanom, a ja sam rekla da on ne može da bude Sulejman, jer je Sulejman bio dasa koga su sve žene volele, a on je mogao da bira. Ja sam tako i svoje sinove učila. Da prema svim ženama budu divni, da budu frajeri, da ih sve žene vole. Daj se, budi muško! A Slobu Radanovića upoznala sam tek kasnije, baš na jednoj Informerovoj proslavi. Kada smo se ugledali, neverovatno smo osetili neku simpatiju. Naravno ne muško-žensku, nego prijateljsku... Ja sam ga potpuno drugačije videla tada. On je jedan mnogo fini dečko.

 

SVE ZA LEPOTU: Kimka otkrila bizaran razlog zašto se nikada ne smeje na fotografijama!

Kad smo kod simpatija prema mlađima... Jeste li bili u ljubavnoj vezi sa mlađim muškarcima?
- Jesam, mnogo puta. Uvek sam sa mlađim.

I sadašnji partner je mlađi od vas?
- Jeste. Pa vidite, ovako razmišljam: ako izađem sa nekim klincem od 29, 30 godina, svi će da kažu: pogledaj je majke ti! Nije da me tangira šta će ko da kaže, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. A ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će da kažu: "izašla sa dedom koji je pun love", jer ja sam svesna da ne izgledam kao da imam ovoliko godina. A za mene čovek od 60, 65 godina nije deda, jer ja imam skoro 60!

 

(VIDEO) LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Uvek sam s mlađim muškarcima!

Vama, dakle, "paše" neko ko ima oko 45?
- Ja sam se zadržala na onima od 41 do 45! Molim lepo! Istinu vam pričam, neka shvati ko kako hoće!


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bugi

pre 5 godina

Zeno dosadna si sa tim tvojim ustima kao prakljaca ,nista nisi postigla ni ujednoj sveri zivota osim sto menjas muskarce.

Marko Kovačević

pre 5 godina

E vala i vas uspaljenih babaca je preko glave.

ANNA

pre 4 godine

Tokom svog života nikada nisam videla ništa što bi delovalo tako brzo kao čarolija Dr. Aggazara. Nakon što sam kontaktirao dr Agbazara, počeo sam da vjerujem u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kada me je ljubavnik napustio, zakleo se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što je pomogao Dr. Aggasar preko ovih detalja ispod koje su putem e-maila: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) ili preko Vhatsapp na ( + 2 3 4 8 1 0 4 1 0 2 6 6 2 ) onda možete vidjeti čuda Dr.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija