• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2019

14:47

(VIDEO) MEDENICA NAPISAO PESMU AMADEUSIMA! Premijera nove pesme i spota!

Showbiz

(VIDEO) MEDENICA NAPISAO PESMU AMADEUSIMA! Premijera nove pesme i spota!

Podeli vest

Posle prelepe duetske pesme Amadeusa i Peđe Medenice, pod nazivom “Ne verujem ja”, momci su odučili da nastave saradnju ali u malo drugačijoj konstalaciji

- S obzirom na to da smo mi dobri drugari sa Pedjom, da nas odlično poznaje, kao i naš muzički ukus i senzibilitet, napisao je tekst za numeru “Znaju oni”. Čim smo je otpevali prvi put u studiju znali smo da je moramo snimiti što pre. Dobra melodija i lep ljubavni tekst je naša dobitna kombinacija oduvek, tako da od iste ne odstupamo - kaže Bojan Tasić Džaja i dodaje da se sličnim postulatima vodio i prilikom snimanja spota. 

- Spot je jednostavan, nepretenciozan, sa akcentom na samu pesmu. Nismo želeli da radnja odvlači pažnju, već da se uživa u lepoj pesmi i dobrim kadrovima za koje je ovaj put bio zaslužan Goran Šljivić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Magazin

Džet set

Srbija