• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

27.02.2019

19:11

DŽAJINA ĆERKA SE UDAJE ZA BRATA ANE IVANOVIĆ: Venčanje 25. maja u Hramu Svetog Save!

Showbiz

DŽAJINA ĆERKA SE UDAJE ZA BRATA ANE IVANOVIĆ: Venčanje 25. maja u Hramu Svetog Save!

Podeli vest

Dragana i Miloš sudbonosno „da“ izgovoriće na omiljenom svetom mestu, nakon čega će prirediti glamurozno slavlje u jednom beogradskom hotelu

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić i teniserka Ana Ivanović ove godine se nimalo neće štedeti jer imaju veliki razlog za sreću i veselje. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ćerka počasnog direktora FK Crvena zvezda Dragana Džajić i teniserkin rođeni brat Miloš Ivanović zakazali su venčanje za 25. maj.

Budući supružnici sudbonosno „da“ izgovoriće u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom će biti upriličeno svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, gde će biti održano građansko venčanje.

- Dragana i Miloš jesenas su se verili, a nedavno su se odlučili za datum venčanja. Želeli su da se sveti čin obavi u njihovom omiljenom hramu koji redovno posećuju. Oni nisu imali nameru da žure s brakom, ali oboje smatraju da se dovoljno dobro poznaju i da je ova godina pun pogodak da započnu zajednički život, a kasnije i proširenje porodice. Vole se, poštuju i spremni su da učine veliki životni korak - otkriva  izvor i dodaje da su se porodice Džajić i Ivanović oduševile saznanjem o venčanju.

- Branka i Dragan su zaplakali od radosti. Raduju se Draganinoj sreći i tu su da je podrže u svemu. S druge strane, Miloševi roditelji takođe su presrećni, pogotovo jer poznaju Džajinu ćerku i veoma im se dopada. Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će sa sinom doputovati u Beograd nekoliko dana pred svadbu, a poznato je da su teniserka i njen brat veoma bliski. Oni neće praviti veliko veselje, već će prisustvovati samo članovi najuže familije i najbolji prijatelji, ali svakako će se mladenci potruditi da sve izgleda glamurozno i na nivou, kao što su navikli - završava izvor.

(VIDEO) DALA SAM MU POSLE 20 MINUTA POZNANSTVA! VESNA DEDIĆ SVE ŠOKIRALA PRIZNANJEM!

Podsetimo, Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Brzo su nakon toga uplovili u vezu koja od prvog dana odlično funkcioniše.

- Bila je to ljubav na prvi pogled! Oboje su već neko vreme bili sami, a on je pre toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali i tako je sve počelo - rekao je svojevremeno Milošev prijatelj.

ZORICA KONDŽA: Ima jedan svet..., a moj su deca i rokenrol!

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa budućom mladom, ali je njen broj telefona poznat našoj redakciji bio nedostupan, kao i broj njenog oca Dragana Džajića.

ŠABAN I MRTAV BRINE O VOLJENOJ ŽENI! Kralj narodne muzike zbrinuo svoju Gocu, dobijaće 9.600 evra mesečno!

SNIMA SE FILM O ŠABANU ŠAULIĆU! Biće prikazani nepoznati detalji o tragičnoj smrti kralja narodne muzike!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ksenija

pre 5 godina

Neka im je svima sa srecom, ali mi je ipak najsnazniji utisak ova fotografija - koliko je samo novca (n)esrecni muz i otac morao da iskasira za svu ovu plastiku. I zar se makar malo ne koleba kad vidi svoju buducu tastu? Znate ono: Gledaj majku, zeni cerku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija