• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2019

07:57

SVE ĆE BITI ONAKO KAKO SI TI ŽELELA , ANĐELE MOJ! Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke

Showbiz

SVE ĆE BITI ONAKO KAKO SI TI ŽELELA , ANĐELE MOJ! Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke

Podeli vest

Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša

- Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti... - piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa "Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško".

Foto: printscreen/Novosti

U drugoj čitulji Jelena se sama oprostila od majke.

- Pobednice moja, moj veliki borcu... ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana... spavaj mirno, anđele moj... tvoja Jelena - napisala je pevačica.

Foto: printscreen/Novosti

Od Divne su se oprostile i kolege iz Grand produkcije, kao i njena sestra.

Foto: printscreen/Novosti

Sestra se kratkom, ali emotivnom porukom oprostila od svoje Divne.

Foto: printscreen/Novosti

 

Divna Karleuša preminula je iznenada u svom stanu u 61. godini usled teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

PROGOVORIO GALE, MUZIČAR S KOJIM JE DIVNA BILA 17 GODINA U VEZI: Kada je Jelena rodila Atinu, u meni je nešto puklo, tada smo se razišli!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjic

pre 5 godina

Da li cemo se mi , ikada, ossloboditi malogradjanstine.?

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija