• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2019

19:27

(FOTO) NIKAD NIJE KASNO ZA DOBRO VINO I DOBRU ŽURKU!

Showbiz

(FOTO) NIKAD NIJE KASNO ZA DOBRO VINO I DOBRU ŽURKU!

Podeli vest

Veliki broj zvezda sa estrade, kao i iz političkog miljea okupilo se na sjajnoj žurci koju je organizovao Žika Jakšić. Aco Pejović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ivica Dačić, Branko Ružić samo su neka od imena koja su bila prisutna na promociji vina "Nikad nije kasno"

Vinska publika imaće priliku da uživa u posebnoj recepturi koju je Andrija Jakšić (master enologije) u saradnji sa (doktorom enologije) Markom Malinćaninom pripremio, a posebnost receptu osim ekspretize dodaje emotivna komponenta – ovo vino simbolično predstavlja vezu između oca i sina, i pomiruje generacijski jaz.

Foto: Promo

Tim povodom, u hotelu Majdan 6. marta održana je promocija vina “Signature” koje je proisteklo iz zdravih vinograda, napravljeno od grožđa najvišeg kvaliteta. Kako bi dostigli vrhunski kvalitet, posebnu pažnju su posvetili odabiru hrastovog drveta za njihovu burad u kojima su 18 meseci čuvali sva vina.

Foto: Promo

Barik burad su iznutra nagorena vatrom razičitog stepena što stvara “tosting” efekat obogaćujući vina različitim sastojcima.

Foto: Promo

- S obzirom na to da je vino značajan deo naše kulture i jedan od najkompleksnijih prirodnih proizvoda, posebno smo obratili pažnju na evoluciju mirisa, stabilnost boje i harmoniju ukusa. Selekcijom odnosa određenih sorti, došli smo do jedinstvene formule u kojoj ćete osetiti snagu Kabernea, topline Merloa i svežinu Prokupca. Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne, već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju - rekao je enolog Andrija Jakšić.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija