• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

12.03.2019

10:34

NESTAO DŽONI DEP! Glumac stigao u Crnu Goru, a onda mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!

Showbiz

NESTAO DŽONI DEP! Glumac stigao u Crnu Goru, a onda mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!

Podeli vest

Ekipa filma “Minimata” stigla je u Tivat, a broji oko 200 ljudi. Glavni glumac Džoni Dep je privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika vrlo raspoložen stigao na crnogorsku rivijeru, gde je planirano da ostane oko nedelju dana

Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na popularnom Ostrvu cvijeća, bajkovitoj tivatskoj Župi i peščanoj plaži Kalardovo.

Producenti filma iz Beograda sa predsednikom opštine Tivat, Sinišom Kusovcem još krajem prošle godine imali su sastanke i dogovorili nesmetano snimanje filma na svim lokalitetima koliko god to bude bilo potrebno.

Producenti su najavili da će snimanje trajati nedelju dana, uz mogući produžetak.

- Projekti poput filma “Minamata” su poželjni za našu opštinu zbog promocije našeg područja u svetu i mi smo obezbedili saglasnosti, kao i podršku opštinskih preduzeća i javnih ustanova. Radujemo se snimanju filma sa Depom - stoji u saoštenju predsednika tivatske opštine.

DŽONI DEP UČI SRPSKI JEZIK! Evo šta je glumac naučio da kaže!

U kabinetu predsednika opštine Tivat rekli su da im je skrenuta pažnja na tajnost.

- Ne smemo ništa da otkrivamo. Tako su nas producenti filma obavezali ugovorom o saradnji- rekli su iz kabineta Kusovca.

Foto: Reuters

Iz ekipe filma “Minimata” kažu da je Dep smešten u najluksuznijem rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kao i da je iz Beograda za njim u Tivat doputovala i njegova posluga.

- Depu izuzetno prija promena i već je rekao da je Crna Gora prelepa. Dolazak na more posle Beograda i jedno i po mesečnog snimanja mu izuzetno prija - kaže izvor blizak glumačkoj ekipi.

Za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani meštani Tivta koji sa uzbuđenjem čekaju trenutak da sa holivudskom zvedom stanu u isti kadar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija