• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

13.03.2019

10:27

(FOTO) UDAJE SE HAJDI KLUM! Zgodna plavuša jedva čeka svadbu, njena deca obožavaju očuha

Showbiz

(FOTO) UDAJE SE HAJDI KLUM! Zgodna plavuša jedva čeka svadbu, njena deca obožavaju očuha

Podeli vest

Nemačka manekenka Hajdi Klum objavila je početkom godine na društvenim mrežama da ju je njen dečko Tom Kaulic zaprosio

Njihova veza, koju su obelodanili u maju prošle godine posebno intrigira javnost jer je Hajdi 45 godina, a Tomu Kaulicu 29. 

Hajdi je majka četvoro dece, Helene (14), Henrija (14), Džona (12) i Lou (9) i kaže kako njena deca jedva čekaju njihovo venčanje jer obožavaju budućeg očuha. 

 - Deca obožavaju Toma. Ne mogu da dočekaju venčanje. Biće veoma uključeni u ceremoniju -  rekla je Hajdi u razgovoru za magazin Closer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heute vor einem Jahr ......❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Feb 22, 2019 at 3:43pm PST



Par se verio samo deset meseci od početka veze, a Hajdi objašnjava da je s njim potpuno drugačije. 

 - Upoznali smo se u februaru 2018. godine i iskreno, udala bih se za njega već tog dana -  kaže ona. 

- Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osećala da će se to dogoditi jer smo odmah klinknuli -  objašnjava Hajdi. 

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu snimanja emisije Germanys Next Top Model, a Hajdi je 16 godina starija od njega. 

O venčanju nedavno je rekla: "Mi smo dvoje Nemaca, biće vrlo organizovano i na vreme“. 

Najstariju ćerku Hajdi je dobila iz veze sa Flaviom Briatoreom s kojim se rastala ubrzo nakon što je saznala da je trudna. Ostalo troje dece manekenka je dobila u braku sa pevačem Silom s kojim je bila u braku od 2004. do 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jan 6, 2019 at 6:15pm PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija