• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.03.2019

16:12

(VIDEO) SEĆATE SE SPAJSICA? Dve od njih pet su bile ljubavnice!

Showbiz

(VIDEO) SEĆATE SE SPAJSICA? Dve od njih pet su bile ljubavnice!

Podeli vest

Gostujući u šou programu voditelja Pirsa Morgana, kontroverzna pevačica i bivša članica grupe "Spajs grls" Mel Bi otkrila je dugo čuvanu tajnu...

Bivša članica grupe "Spajs grls" Mel Bi priznala je da je zavela koleginicu i pevačicu Džeri Halivel, kao i da je imala seksualne odnose sa njom. 

- Bile smo najbolje prijateljice, jednostavno se dogodilo. Džeri će me mrzeti zbog ovog jer je danas otmena dama na svom imanju na selu, ali to je činjenica. Dogodilo se, smejale smo se tome i to je to... Ubiće me i ona i njen muž. Nadam se da Džeri, kad je pitaju o ovom, a očigledno hoće, neće to demantovati jer je to bila samo jedna zabavna stvar - ispričala je Mel Bi koja nikada nije krila da je biseksualka.

DEPRESIJO MOJA, PREĐI NA DRUGOGA! Savetuju joj razvod, ako ne želi da "strada" zbog njega!

Kako pišu britanski mediji, ovo je veoma razljutilo i Džeri i njenog supruga Kristijana Hornera, a Mel se nakon svega, kako se navodi, telefonskim putem izvinjavala koleginici i bivšoj partnerki.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsetimo, Mel Bi poznata je po tome što niže skandale jedan za drugim, a lošu reputaciju stekla je otkad se pronela priča o njenom razvodu od supruga Stefana Belafontea. Tada su isplivale brojne šokantne informacije o njihovom odnosu. Ona je sama priznala da ju je suprug drogirao, snimao porno filmove sa njom, a u jednom trenutku su u sve uključili i kućnu pomoćnicu koju je Mel Bi terala da ima seks sa njenim mužem.

 

(FOTO) EMOTIVNO! Jelena Karleuša oglasila se prvi put nakon smrti majke Divne

Pomenuta devojka je tvrdila da je čak i ostala trudna sa Belafonteom koji ju je naterao da abortira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija