• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

26.03.2019

00:03

MILIJANA OTKRIVA OZBILJNE PLANOVE SA DEDA MILOJKOM NAKON "PAROVA": Pravimo bebu posle svadbe, ŽELIMO DETE ŠTO PRE!

Showbiz

MILIJANA OTKRIVA OZBILJNE PLANOVE SA DEDA MILOJKOM NAKON "PAROVA": Pravimo bebu posle svadbe, ŽELIMO DETE ŠTO PRE!

Podeli vest

Najšokantniji par na Balkanu Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) planira da poradi na potomstvu odmah posle svadbe 7. septembra u Pilatovićima kod Požarevca!

Budući učesnici "Parova" poručuju da im je velika želja da što pre dobiju dete, ali da će sve činiti kako red nalaže - prvo venčanje, pa beba.

Milijana nam je otkrila planove za budućnost sa 53 godine starijim izabranikom.
- Jako bih volela da imamo bar dvoje dece: sina i ćerku. Oduvek sam maštala o tome. Milojko i ja ćemo posle svadbe da radimo na tome, jer sad ulazimo u rijaliti, pa ne bih da u takvom prostoru budem trudna i proživljavam sve one mučnine i probleme koje imaju žene u drugom stanju - kaže Milijana i nastavlja:

- Kad se završi rijaliti, onda nam slede pripreme za svadbu, pa tek onda trudnoća. Dan kad se budem udavala za mog Milojka želim da mi bude najlepši u životu, pa ne bih volela da razmišljam o tome da li i koliko zbog bebe u stomaku mogu da igram i veselim se, da li je vruće i tome slično.

(VIDEO) MILIJANINA BAKA: Zet Milojko je dobar, ali moja unuka ZASLUŽUJE MLAĐEG!

Foto: Informer DN

Ona ističe da su deda Milojko i ona već detaljno osmislili kako će izgledati na svadbi u septembru.
- Imaću venčanicu sa velikim šlepom, izgledaću kao prava princeza. Leđa će mi biti pokrivena. Milojko će biti u lepom sivom odelu, ali će mu košulja ispod biti sa kratkim rukavima, da mu ne bude previše vruće.

 

MILIJANA I MIKAN ULAZE U PAROVE: Era i Nada Macura nas ne zanimaju, sigurni smo u svoju ljubav!



Iako su budući mladenci planirali da pozovu stotinak zvanica, moraće da proširuju spisak zbog iznenadne popularnosti koju su proteklih dana stekli. Vest o njihovoj ljubavi uprkos velikoj razlici u godinama već je završila u nemačkim i britanskim medijima.

MACURA MI OTIMA MILOJKA! Lepotica iz Pilatovića besna na doktorku!

Ulaze u "Parove"


Milijana i Milojko najverovatnije će se u utorak uveče uveče useliti u vilu "Parova". Oni se uveliko spremaju i pakuju za odlazak u Beograd i život pred kamerama.
- Malo smo u frci oko pakovanja, da ništa ne zaboravimo i da ponesemo sve neophodne stvari, pa se non-stop preslišavamo. Još nam nisu javili kad ulazimo, ali bi trebalo da to bude u utorak - rekla je Milijana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baron

pre 5 godina

Mene je ovo malosmesno,ali neka, gora ludorija je ona sramota od Ane i doktorke,to je nasa nesreca!

Miki

pre 5 godina

Ovu ce neko zajahati drugo vece kada deda zaspi!!!!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija