• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

04.04.2019

09:37

LJUBOMORA JE KRIVA ZA SVE! Otkriven razlog zašto je Ledi Gaga raskinula sa 18 godina starijim verenikom

Showbiz

LJUBOMORA JE KRIVA ZA SVE! Otkriven razlog zašto je Ledi Gaga raskinula sa 18 godina starijim verenikom

Podeli vest

Već mesecima unazad spekuliše se zašto je pevačica Ledi Gaga (32) raskinula vezu sa agentom Kristijanom Karinom (50), za kojeg je bila verena. Mnogi su mislili da je razlog to što su muzičku zvezdu povezivali sa slavnim holivudskim glumcem

Svi su ciljali na Bredlija Kupera, s kojim je Ledi Gaga glumila u filmu "A Star Is Born". Podsetimo, njih dvoje su imali upečatljiv nastup na dodeli Oskara, a mnogi su mislili da između pevačice i holivudskog zavodnika postoji nešto više. 

Ledi Gaga je demantovala priče da je u vezi sa Bredlijem Kuperom. 

 - Najpre želim da kažem da su društvene mreže WC interneta. Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj  - rekla je Ledi Gaga prilikom gostovanja u jednoj emisiji. 

Ledi Gagu su nakon toga povezivali i sa glumcem Džeremijem Renerom (48). Međutim, ni on nije razlog zašto je Ledi Gaga raskinula veridbu sa Karinom. Kako prenose mediji, za raskid je kriva ljubomora. 

 - Ona je odlučila da više ne želi da bude u takvoj vezi. Njegova ljubomora prevršila je sve mere. Stalno je želeo da zna gde je ona i šta radi, maltretirao ju je konstantnim porukama i nije se lepo ponašao. Njenim prijateljima se to takođe nije dopadalo - rekao je izvor upućen u situaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija