• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

16.04.2019

12:12

(FOTO) ŽENA VENSANA KASELA POTPUNO GOLA NA NASLOVNOJ STRANI! Bivši suprug Monike Beluči nikad srećniji

Showbiz

(FOTO) ŽENA VENSANA KASELA POTPUNO GOLA NA NASLOVNOJ STRANI! Bivši suprug Monike Beluči nikad srećniji

Podeli vest

Zanosna Tina Kunaki (22) koja će uskoro postati mama prvi put pozirala je naga za naslovnu stranu magazina "Foto". Impresionirala je veliki broj ljudi na Instagramu

"Boginja", "Kakva kosa", "O moj Bože", samo se broje komentari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le Fœtus et le Fossile ? #freeyourmindtherestwillfollow ? @morganelay @jonnyc1st

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on Aug 21, 2018 at 11:10pm PDT

Manekenka i glumica koja se prošle godine u Parizu venčala sa bivšem suprugom Monike Beluči i francuskim glumcem Vensanom Kaselom, ovom slikom pridružila se grupi poznatih trudnica koje su se bez odeće fotografisale za prestižne magazine, od Britni Spirs preko Klaudije Šifer do Demi Mur od koje je 1991. i sve krenulo.

Slikama Tine Kunaki (naslovnicu prati serija fotografija) sigurno je oduševljen i Vensan koji je petog aprila na Instagramu supruzi čestitao godišnjicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on Jan 1, 2019 at 3:00am PST

Vensan Kasel je do 1999. do 2013. bio oženjen Monikom Beluči sa kojom je dobio ćerke Leoni i Devu koja je krenula stopama svojih roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija