• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

23.04.2019

21:36

EKSKLUZIVNO! NEDA ARNERIĆ SE OGLASILA PRVI PUT PO NAPUŠTANJU VMA: Odlično sam, ne brinite za mene!

Showbiz

EKSKLUZIVNO! NEDA ARNERIĆ SE OGLASILA PRVI PUT PO NAPUŠTANJU VMA: Odlično sam, ne brinite za mene!

Podeli vest

Neda Arnerić kaže da se oseća odlično nakon što je u februaru završila u bolnici, kada je navodno pokušala da se ubije većom količinom tableta i alkohola

Neda Arnerić ekskluzivno za Informer poručuje da se oseća odlično nakon što je nedavno puštena sa beogradskog VMA na kućno lečenje. Čuvenu glumicu je 27. februara rođeni brat pronašao u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu, gde se, kako se spekulisalo, nagutala lekova i alkohola iz želje da sebi oduzme život.

Foto: Branko Pantelić

Povratak na scenu

Neda je tada hitno prevezena u bolnicu i lekari su se danima borili da je spasu. Proslavljena umetnica sada je srećna što je nakon 40 dana ponovo kod kuće.

Ide nabolje

Super sam i sve ide nabolje
Neda Arnerić

- Dobro sam, ne brinite - raspoloženo je poručila Arnerićeva kada smo je pozvali i dodala da joj se zdravstveno stanje poboljšalo:

- Odlično se osećam sada. Super sam i sve ide nabolje. Hvala.

Kako saznajemo, Arnerićeva je na kućno lečenje puštena pre desetak dana, a njeni najbliži je ni na trenutak ne ostavljaju samu u stanu.

Veoma teško podnela muževljevu smrt

Neda je teško podnela smrt muža Milorada Mešterovića, koji je preminuo sredinom decembra prošle godine. Kada se u javnosti saznalo da je čuvena glumica ostala bez supruga, ona je kratko izjavila:
- Istina je. Moj suprug je preminuo. Tuga koju osećam je neopisiva.

- Sve ide svojim tokom, ona se mnogo bolje oseća. Prija joj boravak kod kuće i polako se vraća u rutinu. O njoj se brinu bliske prijateljice, kao i brat, koji se od nemilog događaja ne odvaja od nje - navodi izvor blizak Nedi.

Njeno psihičko stanje je takođe bolje, pa bi uskoro mogla da se vrati poslu, kaže naš sagovornik:

- Neda već ima planove o velikom povratku na scenu, a to nas sve posebno raduje. Razgovarala je već sa pojedinim rediteljima koji su joj rekli da bi voleli da sarađuju kada se potpuno bude oporavila.

Foto: Informer

Sumnjiv pad sa terase

Dok je duže od mesec dana ležala na VMA, Arnerićevoj je iz dana u dan stanje bivalo sve bolje. Zbog toga su lekari posle 40 dana odlučili da je puste da oporavak nastavi kod kuće.

27.

 februara je brat pronašao Nedu u stanu u besvesnom stanju

Pre tri godine Neda je pala sa terase svog stana sa visine od najmanje šest metara i zadobila prelome vratnog, grudnog i lumbalnog pršljena. Tada se takođe spekulisalo da je htela da izvrši samoubistvo, ali je njen pokojni muž dr Milorad Mešterović tvrdio da je to samo bio nesrećan slučaj i da je slavna glumica pala sa balkona dok je prostirala veš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija