• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2019

09:31

SIROMAŠNOJ DECI NOVAC JE POTREBNIJI NEGO NOTR DAMU! Pamela revoltirano napustila humanitarnu večeru Olimpika

Showbiz

SIROMAŠNOJ DECI NOVAC JE POTREBNIJI NEGO NOTR DAMU! Pamela revoltirano napustila humanitarnu večeru Olimpika

Podeli vest

Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marselja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj deci Marselja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam

Glumica je u vezi sa fudbalerom te ekipe Adilom Ramijem. 

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri fudbalskog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu decu u Marselju. Za tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da deo novca ide za obnovu Notr Dama", napisala je Pamela Anderson na svom nalogu na Tviteru.

 

 

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla i gitara Brusa Springstina za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za decu. 

"Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li da odemo. I otišli smo", napisala je. 

"Sigurno bi deci Marselja više trebalo tih 100.000 evra nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde evra donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će fudbalski klub donaciju uputiti tamo gde je potrebna. 

Olimpik iz Marselja je danas saopštio da je tokom večere ukupno skupljeno 439.760 evra. 

Dan posle požara u katedrali u Parizu 16. aprila predsednik Olimpika Frank Mekurt je na Tviteru objavio da namerava deo prikupljenih sredstava da donira za obnovu katedrale.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 4 godine

Tako je Pamela! Isto razmišljam. Osetila sam veliku tugu kada je katedrala gorela, ali još veću kada sam videla kako se pusti milijarderi prosto utrkuju ko će da izdvoji veću sumu za njenu obnovu. Tako da sada verovatno imamo fond za izgradnju tri Notr Dama. Ako već imaju taj neverovatni višak novca, neka ga preusmere tamo gde je daleko potrebnije.

tom

pre 4 godine

Bravo Pamela, imao sam je za plavušu a ona genije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Magazin

Džet set

Srbija