• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.04.2019

17:30

(ANKETA) MIRKA I KRISTINA ŠOKIRALE SRBIJU: Žene moraju da ćute DOK IH MUŽEVI VARAJU! Šta vi kažete na to?!

Showbiz

(ANKETA) MIRKA I KRISTINA ŠOKIRALE SRBIJU: Žene moraju da ćute DOK IH MUŽEVI VARAJU! Šta vi kažete na to?!

Podeli vest

Mirka Vasiljević kaže da brak opstaje ako žensko zaćuti kada treba, dok Kristina Radenković tvrdi da je prirodno da muž vara svoju ženu
Sve oprašta

Kada bi me muž prevario, rekla bih mu: "Ti si čovek mog života, nek' si se proveo"
Kristina Radenković

Glumica Mirka Vasiljević i voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković izazvale su pravu buru u javnosti svojim izjavama o tome kako žene treba da se ponašaju u braku. Zvezda filma "Mi nismo anđeli 2" u emisiji "Premijera" je rekla da žensko "mora da zna kada treba da zaćuti pred svojim muškarcem", dok je voditeljka istakla da njen muž slobodno može da švrlja sa strane.

"Žensko mora da bude dama. To podrazumeva da zaćuti kada treba, jer brak može da opstane samo ako naučimo mudro da ćutimo. Na taj način možete da dobijete šta god želite. Žena treba da bude pravična kroz život i da bude srećna" - odgovorila je Mirka na pitanje o tome kako vaspitava ćerku Adrijanu, koju ima sa suprugom Vujadinom Savićem.

Svekrva i svekar uz Mirku

Vujadinovi roditelji Dule Savić i Marina Rajević Savić odmah su stali u Mirkinu odbranu.
- Pa šta je tu loše što je rekla? Mogu samo da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba da vaspita svoju ćerku, jer sam ja gajio sina - bila je jasna naša fudbalska legenda, dok je njegova supruga napisala na Instagramu:
- Dok je u našoj Srbiji ovakvih mladih žena, supruga, majki i ćerki poput Mirke - ima nade!

Kada smo je pozvali i zamolili da nam prokomentariše svoje stavove, jer je dosta žena burno reagovalo na njene izjave, lepa glumica je počela da tvrdi da je pogrešno shvaćena.

- Dok sam to izgovarala nisam mislila na, ne daj Bože, bilo kakvu psihičku ili fizičku torturu. To se odnosilo na neke najbanalnije stvari. Na primer, kada Vujadin i ja imamo neke razmirice, ja budem mudra i zaćutim, pa onda to rešimo kada osetim da je pravi trenutak. To održava naš brak 10 godina i vidim da to funkcioniše, tako da i ćerku tome učim - rekla je Mirka.

Još veći gnev žena je izazvala Kristina iz "Slagalice" na svom "Jutjub" kanalu "Trudnoća je dar", koji vodi sa svojom koleginicom Marijom Veljković.

Recept

Brak može da opstane samo ako naučimo mudro da ćutimo
Mirka Vasiljević

- Sutra kada bi me muž prevario, rekla bih mu: "Ti si čovek mog života, nek' si se proveo." Bila bih povređena, ali tako bih mu rekla, malo bih ga samo zlostavljala zbog toga. Valjda je prirodno da ako čovek ne može da zadovolji potrebe u braku, on potraži nekog drugog da iste zadovolji - ispričala je Radenkovićeva u video snimku.

Za razliku od Mirke, koja je ublažila svoju prvobitnu izjavu, voditeljka nam je stavila do znanja da stoji iza svake reči koju je izgovorila.

- Je l' mislite da sam rekla nešto što nije istina? Pre nego što sam upoznala čoveka svog života, bila sam feministkinja, ali sada na stvari gledam drugačije - poručila je Kristina za Informer.

Anketa

A EVO ŠTA NA SVE OVO KAŽU "OBIČNI" GRAĐANI:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MILETA

pre 4 godine

IMAM VELIKO POSTOVANJE PREMA SAVICIMA I DOBRO JE DA POSTOJE DANAS CESTITA I DUHOVNA DECA A SAVREMNA I MODERNA.

Bane

pre 4 godine

Mirka, prava žena sa svim vrednostima prave majke, supruge, sestre... Feministkinje i slične su samo brkate muškarače ili lažljivi licemeri koji za dobre pare prodaju maglu i ne stide se svojih budalaština.

Maki

pre 4 godine

Ja ne cutim i ne trpim i to bih preporucila svakome, bio musko ili zensko!

Ja

pre 4 godine

Obe su teski retardi ili sponzoruse . Trece nema.

Marcco

pre 4 godine

Da čuti treba u svakom slučaju! Žensko zvocanje je ekvivalent muške šamarčine. Ako joj ne valja, neka lepo ode nazad kod mame a ne zvoc, zvoc, zvoc, zvoc... dok muškarcu ne pukne film pa je složi na parket

Joooooj zlooooo

pre 4 godine

Spinujete da potpalite lajave torokuše koje se samoproklamuju u savremene, osveštene i u braniteljke ženskih prava!!!! Sve su se upecale kao muve na go.... Kija i guske!!! Ko ne razume pametno i jasno rečeno samo laprda da čuje svoj glas. A glup je kao noć!

Nesa

pre 4 godine

Smeo bih da se opkladim da je "izjava" iz naslova lazna.

JA

pre 4 godine

Kao zena u godinnama, moram reci da je izjava mlade Mirke apsolutno tacna i divim se njenoj MUDROSTI u tim godinama i danasnjem vremenu .... ! Mudra zena zna kada treba da zacuti ......

Lule

pre 4 godine

Mirka je zena koja cuti i kao rezultat toga je da iz vambracne zajednice ima 3 deteta i nista vise sem cutanja, nema ni neku karijeru a ni Vujadin bas ne moze da se pohvali svojom karijerom. Glavni finasijer svega je tata i zahvaljuci njegvim parama ta veza se odrzava. Prava porodica je kad svako moze da iznese svoj stav i svoje misljenje, ne mora da se uvazi ali moze se naci kompromis. Od cutanja vajde nema, najvece rogonje su upravo muskarci kojima su se zene vesto i diskretno svetile za svoje cutanje.

Sanja

pre 4 godine

Bas me briga sta kazu gradjani Srbije, Mirka nije rekla to sto ste napisali u naslovu a vi se palite i dalje kad nemate preca posla u ove SVETE dane

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija