• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.05.2019

13:02

(FOTO) SVI SU MISLILI DA JE IZVADILA REBRA! Kim Kardašijan konačno pokazala ŠTA JE NOSILA ISPOD HALJINE!

Showbiz

(FOTO) SVI SU MISLILI DA JE IZVADILA REBRA! Kim Kardašijan konačno pokazala ŠTA JE NOSILA ISPOD HALJINE!

Podeli vest

Nakon brojnih nagađanja da li je Kim Kardašijan (38) izvadila nekoliko rebara kako bi joj haljina stajala tako dobro na ovogodišnjoj Met Gali, na kojoj je izuzetnim izgledom 6. maja oduševila sve, objavljen je snimak kojim je objašnjeno da je Kim imala uski korset u kojem je jedva disala

Kim se na Met Gali pojavila mokrog izgleda, tačnije u uskoj haljini koja je istakla sve njene obline, a sa koje su se "slivale" kapljice napravljene od kristala. Tako je izgledalo kao da je tek izronila iz vode, a njen stajling oduševio je planetu. Kapljice su bile deo njenog stajlinga i na afterpartiju, gde je takođe izgledala neverovatno.

Na društvenim mrežama pokrenute su rasprave oko toga da li je Kim izvadila rebra da bi ušla u haljinu, međutim, na zvaničnoj stranici magazina "Vogue" objavljen je video koji sve objašnjava. Slavna rijaliti zvezda imala je ispod haljine uski korset u kojem nije mogla da se kreće, pa se putem videa "izvinila" organizatorki Met Gale, Ani Vintur.

- Ana, ako ne sednem tokom večere, sad znaš zbog čega. Šetaću okolo, družiću se, ali ne mogu da sednem - izjavila je Kim na snimku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija