• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

09.05.2019

16:26

BEKAMU ODUZETA VOZAČKA DOZVOLA! A sve to zbog mobilnog telefona

Showbiz

BEKAMU ODUZETA VOZAČKA DOZVOLA! A sve to zbog mobilnog telefona

Podeli vest

Dejvidu Bekamu oduzeta je vozačka dozvola na period od šest meseci, a kazna koju mora da plati je 750 funti

Bekam je uhvaćen kako vozi automobil i u isto vreme razgovara telefonom i to još u novembru prošle godine, ali kako je bio u SAD on se javio sudu da priznaje krivicu te da će se pojaviti po povratku iz Amerike.

Bivši kapiten engleske reprezentacije osim kazne koja iznosi 750 funti, dobio je i šest bodova. Ovaj slučaj prethodno je postavljen tako da sudija može da ga reši iza zatvorenih vrata i da odredi kaznu i bodove.

Prema optužnici Bekam je 21. novembra 2018. uočen kako vozi svoj "bentli" i koristi telefon. Ranije je izbegavao uručenje poziva zbog prebrze vožnje, tada iznajmljenog bentlija koji je on vozi 59 km/h u naseljenoj zoni u Londonu gde je dozvoljena brzina 40km/h. To se desilo dva meseca pre ovog prekršaja, ali je to Bekam uspeo da izbegne jer je njegov advokat tvrdio da poziv na sud nije stigao u zakonskom roku od 14 dana, prenose svetski mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pinokio

pre 4 godine

Iako mrzim engleze za ovo im se mora kapa skinuti. Bekam je institucija pa ce morati da plati kaznu , jer je zakon zakon. Sad sto nejmu 750 funti nije nista , ali ostace bez dozvole iako je on Bekam. Kod nas u Srbiji ovako nesto je nezamislivo. Saobracajni kriminalci mogu da se izivljavaju na neocnima do mile volje, ali mocnike nesmeju ni da dotaknu . Mitrovic junior nije samo pricao telefonom , vec ubio devojku u cvetu mladosti, Babicev vozac je ludacki vozio i ubio zenu na naplatnoj rampi i nikom nista. Opet kazem , gadim se na engleze , ali ovaj put od njih mozemo nesto nauciti . I to dosta dok ne bude prekasno .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija