• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.05.2019

13:59

NAJSKUPLJI EVROSONG IKADA! Ulaznice za finale 1.000 evra, a evo koliko košta OBIČAN SENDVIČ!

Showbiz

NAJSKUPLJI EVROSONG IKADA! Ulaznice za finale 1.000 evra, a evo koliko košta OBIČAN SENDVIČ!

Podeli vest

Drugo polufinalno veče Evrosonga održaće se večeras u Tel Avivu, gde će se publici predstaviti 17 zemalja. Od njih će 10 proći u veliko finale, koje će biti održano u subotu

Na finalnoj večeri Evrosonga će se 10 zemalja iz prve i 10 zemalja iz druge polufinalne večeri boriti za prvo mesto. Među njima se bori i naša Nevena Božović, koja je tokom jučerašnjeg dana pevala publici u Izraelu na jednoj dnevnoj žurki.

Naime, Nevena je pevala "Krunu i naišla na oduševljenje prisutnih.

POBEDNIK EVROVIZIJE SE VEĆ ZNA? Evo šta kažu KLADIONICE!

Inače, Evrosong organizovan u Tel Avivu je jedan od najskupljih. Kako saznajemo, samo ulaznica za finale Evrosonga u subotu košta 1.000 evra, a ni potrepštine koje treba da se nabave nisu nimalo jeftine.

Za jedan obrok koji ćete pojesti, sok i sendvič, treba da izdvojite 30 evra, jer je sok oko 10 evra, a sendvič 20.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija