• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

21.05.2019

10:22

PIJANA BALERINA ME JE PLJUVALA I PSOVALA, SAMO SAM JE GURNUO! Oglasio se Tanasije Uzunović nakon skandala u Narodnom pozorištu!

Showbiz

PIJANA BALERINA ME JE PLJUVALA I PSOVALA, SAMO SAM JE GURNUO! Oglasio se Tanasije Uzunović nakon skandala u Narodnom pozorištu!

Podeli vest

Posle incidenta u Narodnom pozorištu, kada je Tanasije Uzunović navodno udario šamar balerini D.K, koja je inače vlasnik bifea u kom je došlo do okršaja oglasio se i glumac

 - Došao sam da odigram predstavu "Put u Damask". Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan lekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sačekam. Nije mogao da uđe u klub. Bila je odlična predstava. Hteo sam da počastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam da smanje buku. Ovo je Narodnog pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je: Ti ne znaš koliko ja plaćam zakup i nećeš ti da mi govoriš. Sklonio sam je - rekao je Uzunović i dodao:

 - Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. Sa mojih 77 godina i operacijom srca nemam nameru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbegavaju da dođu tu jer ne znaju šta će se desiti. Čekao sam ćerku da dođe po mene i idem kući. Platio sam i krenuo kući. Hvala kelnericima koje su bile tu, dobijale su uvek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desilo. Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo: Sad ću da ti je*em majku. Kad sam sišao dole, sedela je s portirima i pitala: Gde ćeš ti, sad će da dođe policija. Sačekao sam ih u kafiću preko puta. Dao sam im svojim podatke. 

SKANDAL U NARODNOM POZORIŠTU! Glumac Tanasije Uzunović (77) udario šamar balerini (31)?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 4 godine

Zasluzila je samar treznjenja.Steta sto to nije legalna mera i odgovor ovakvima.Nazalost rijaliti su ucinili vise od skola i fakulteta.Moja podrska Uzunovicu.

Maja

pre 4 godine

Dno, dna. Kakva drzava takva i kultura. Taman kad pomislis ne moze gore , ispadne nova predstavnica NOVIH SRPSKIH.

dorcol

pre 4 godine

Potpuno verujem Uzunoviću.Da neko meni tako nešto učini,ne da bih je samo odgurnuo nego bih je istreznio u roku od ODMAH!

DzSvetac

pre 4 godine

Sa obzirom da mi je otac proveo svoj radni vek u toj ustanovi ,sve mi je poznato ...ni K od kulture , neostvareni ideali utopljeni u alkoholu i blud ...Tanasije dobro si živu glavu izvuko iz tog ćumeza razvrata!

Joca iz N P

pre 4 godine

Narodno je kloaka! Nazalost. A uredno su bili” institut za majku i dete”- po zapošljavanju.

Drazen

pre 4 godine

Nocas sam bio tamo i samo da se zna da je ona dama!

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija